Η Κατερίνα Στεφανίδη προετοιμάζεται για τον αγώνα της στο Τόκιο: Οι φωτό από την πρώτη προπόνηση & οι ασκήσεις με το κοντάρι (βίντεο)

Πότε θα αγωνιστεί η Ελληνίδα πρωταθλήτρια;

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες προετοιμάζεται η Κατερίνα Στεφανίδη που βρίσκεται ήδη στο Τόκιο, δημοσιεύοντας μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες από την προπόνησή της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ και χρυσή Ολυμπιονίκης στο Ρίο το 2016 θα δώσει τον πρώτο της αγώνα για τα προκριματικά του επί κοντώ τη Δευτέρα 2 Αυγούστου στις 13:20 και η τηλεοπτική μετάδοση θα είναι από την ΕΡΤ 2. Να σημειωθεί ότι την ίδια μέρα θα αγωνιστούν και οι Ελένη Πόλακ, Νικόλ Κυριακοπούλου.

«Φτάσαμε και όλα πήγαν καλά στην πρώτη προπόνηση» έγραψε η αθλήτρια σε ανάρτησή της στο Instagram ανεβάζοντας παράλληλα και φωτογραφίες από την προετοιμασία της.

 

Φωτογραφίες: Instagram/stefanidi_katerina

«Λίγες ασκησούλες με το κοντάρι σήμερα. Έτοιμοι να μπούμε στο Ολυμπιακό χωριό αύριο ??» έγραψε σε πιο πρόσφατο ποστ της στο οποίο δημοσίευσε ένα βίντεο από το άλμα της με το κοντάρι.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα δώσει μάχη για το χρυσό στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Καλή επιτυχία στην Κατερίνα Στεφανίδη!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ