Τα παραμυθένια φορέματα του Ιάπωνα Tomo Koizumi - Τι έβαλε η τραγουδίστρια Misia στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων (φωτό)

Πολλές διάσημες έχουν ποζάρει με τα ρούχα του σε γνωστά περιοδικά μόδας

Η τραγουδίστρια και συνθέτης Misia εμφανίστηκε στην σκηνή της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο με μια ονειρική τουαλέτα από τον Tomo Koizumi.

Με αφορμή λοιπόν το υπέροχο φόρεμά της ψάξαμε να δούμε μερικές ακόμα από τις δημιουργίες του και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες μιλάμε για πολύ εντυπωσιακά ρούχα.

Άλλωστε ο Ιάπωνας σχεδιαστής, με έδρα το Τόκιο, έχει ντύσει πολλές διάσημες γυναίκες στην χώρα του ενώ celebrities όπως η κόρη της Kate Moss, Lila έχουν ποζάρει με τα ρούχα του στα εξώφυλλα γνωστών περιοδικών, ανάμεσά τους η Vogue Japan και το Elle.

Τα φορέματά του, μίνι η μακριά, είναι λες και έχουν βγει από κάποιο παραμυθένιο κόσμο. Τούλι και όγκοι τα κάνουν να μοιάζουν με σύννεφα ή με λουλούδια, ενώ ο Tomo Koizumi επιλέγει πράλληλα έντονα χρώματα.

Όλο το φάσμα των αποχρώσεων του ουράνιου τόξο φιγουράρει στις απίθανες δημιουργίες του που συνδυάζουν την fun διάθεση, με την θηλυκότητα και το εξτραβαγκάντ στοιχείο που περιμένει κανείς από μια κολεξιόν υψηλής ραπτικής.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ