Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Οι ερωτικές προβλέψεις (26/07 – 01/08) από την Άση Μπήλιου: Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου «κρύβει» πολλές αλλαγές

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου έχει πολλές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό που θα επηρεάσουν και τις σχέσεις μας, αλλά και τον τρόπο που εκδηλώνουμε την αγάπη και το ενδιαφέρον μας όχι απαραίτητα μόνο σε ερωτικό επίπεδο.

Ο Ερμής προχωρά στον Λέοντα την Τετάρτη και ο έρωτας δε φεύγει σίγουρα από το μυαλό. Μπορεί να συζητάμε γι’ αυτόν, να ονειρευόμαστε, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι το προσπαθούμε κιόλας ή το κάνουμε προτεραιότητα. Βλέπετε στις 29/7 ο Άρης προχωρά στην Παρθένο κι οι προτεραιότητες μας και η δράση μας διαφοροποιούνται.

Το ζώδιο της Παρθένου σχετίζεται περισσότερο με τη δουλειά και την υγεία, παρά τόσο πολύ με τις σχέσεις. Επίσης και με την Αφροδίτη στην Παρθένο γινόμαστε πιο «δύσκολοι» στην προσέγγιση των άλλων, υπάρχει μεγαλύτερη συστολή στο να εκφράσουμε αυτό που νιώθουμε και κυρίως γινόμαστε ιδιαίτερα επικριτικοί, αφού τείνουμε να δούμε πρώτα το λάθος και μετά το σωστό.

Κι αυτό με κάποιο τρόπο σαμποτάρει ακόμη και την ερωτική μας διάθεση. Αλλαγή όμως έχουμε και για τον Δία αυτή την εβδομάδα. Μετά από ένα σύντομο διάστημα που παρέμεινε στους Ιχθύς από τις 14/5 μέχρι τις 29/7 και μας γέμισε αισιοδοξία ότι μπορεί να κερδίσουμε τις ελευθερίες μας και τα πράγματα με την πανδημία να εξελιχτούν καλύτερα, επιστρέφει στον Υδροχόο στις 29/7 μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της φιλίας περισσότερο παρά του έρωτα. Όμως και η φιλία είναι ύψιστη μορφή αγάπης.

Ανακαλύψτε κι εσείς τα καυτά ζευγάρια του φετινού καλοκαιριού. Ακολουθήστε με στο YouTube και παρακολουθήστε το βίντεο μου εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Όσο ο Ήλιος παραμένει στον Λέοντα και μέσα στον τομέα της χαράς, του φλερτ, των ερωτικών επαφών, δηλαδή μέχρι τις 22/8, ο έρωτας σίγουρα δεν φεύγει από τις δικές σας προτεραιότητες. Μάλιστα από τις 28/7 κι έπειτα ενισχύεται ακόμη περισσότερο με την άφιξη του Ερμή στον ίδιο τομέα. Έτσι ανεξάρτητα από το τι κάνετε και σε ποια φάση είστε σε επίπεδο σχέσεων, θα σκέφτεστε αρκετά πάνω στα θέματα της καρδιάς και θα τα αντιμετωπίζετε με ένα πιο παιχνιδιάρικο και ανάλαφρο τρόπο. Θα είστε πιο δεκτικοί και πιο εξωστρεφείς σε νέες γνωριμίες οι αδέσμευτοι και θα χαίρεστε με τις σχέσεις σας οι δεσμευμένοι. Πλάνα για διακοπές ή τυχαίες συναντήσεις στον προορισμό της επιλογής σας μπορεί να σας ενθουσιάσουν ερωτικά. Την Πέμπτη ο κυβερνήτης σας Άρης προχωρά στην Παρθένο κι έτσι σιγά σιγά τα επαγγελματικά σας σχέδια και πλάνα θα αρχίσουν να σας απασχολούν περισσότερο. Από τη θέση του αυτή ο Άρης θα σας κάνει και πιο πρόθυμους να βοηθάτε τους άλλους και να τους προσφέρετε με χαρά τις υπηρεσίες σας. Αυτή η πλευρά σας της προσφοράς μπορεί να ωφελήσει ακόμη και την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στον τομέα του έρωτα, των φλερτ και της χαράς, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα σιγά σιγά διώχνετε από πάνω σας την εσωστρέφεια του προηγούμενου εξαμήνου και είστε πιο πρόθυμοι να δείξετε και να δεχτείτε συναίσθημα. Αυτή την εβδομάδα προχωρά στο ζώδιο της Παρθένου και ο Άρης, κάνοντας ακόμη πιο «καυτή» την περίοδο που έρχεται σε ερωτικό επίπεδο, ανεξάρτητα από το αν έχετε σχέση ή όχι. Αν είσαστε σε σχέση και νιώθετε ότι η ερωτική – σεξουαλική σας ζωή έχει κάπως ατονήσει, ο Άρης από την Παρθένο θα βοηθήσει να κάνετε τονωτικές ενέσεις στη σχέση. Αν είστε ακόμη μόνες-οι τότε οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν, κυρίως από τώρα μέχρι τις 16/8, θα σας πείσουν ότι τελικά ποτέ δεν πρέπει να απελπίζεστε στα θέματα του έρωτα, διότι κρύβεται εκεί που δεν τον περιμένεις. Μπαίνουμε, για σας τους Ταύρους ή όσους έχετε ωροσκόπο σε αυτό το ζώδιο, στην πιο ερωτική περίοδο του 2021, οπότε αδράξτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά στον Λέοντα στις 28/7, συνοδεύοντας τον Ήλιο σε ένα μέρος της διαδρομής του μέσα στον τομέα της επικοινωνίας κι έτσι αν μη τι άλλο ο έρωτας θα είναι στο μυαλό σας, αλλά και εσείς πιο πρόθυμοι να εκφράσετε τα συναισθήματα σας ή να φλερτάρετε περισσότερο. Είναι επίσης μια καλή στιγμή αν είστε δεσμευμένοι να μιλήσετε λίγο πιο σοβαρά για την πορεία της σχέσης σας ή και να πάρετε αποφάσεις, π.χ. να συμβιώσετε. Η επιρροή του Ερμή από τον Λέοντα σας φτιάχνει τη διάθεση και για ταξιδάκια και εκδρομές. Μάλιστα αν είστε μόνες-οι δεν είναι απίθανο να κάνετε και κάποιες γνωριμίες στον τόπο των διακοπών σας, γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί και θετικοί ακόμη και σε άτομα που πιθανώς είναι πολύ διαφορετικά από σας ή μπορεί ακόμη να προέρχονται κι από μια ξένη χώρα. Με τον Δία από τις 29/7 στον Υδροχόο οτιδήποτε έχει να κάνει με ξένους και εξωτερικό, αν μη τι άλλο, θα είναι εξαιρετικά βοηθητικό προς εσάς, ακόμη και στον τομέα των σχέσεων. Από την άλλη η Αφροδίτη κι ο Άρης μετά τις 29/7 από την Παρθένο στρέφουν την προσοχή σας σε άλλα θέματα και πιθανώς δημιουργούν μια αστάθεια σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συνέχεια του Ιουλίου έχει ενδιαφέρον σε ερωτικό επίπεδο, καθώς ήδη η Αφροδίτη από την προηγούμενη εβδομάδα κι από τις 29/7 κι έπειτα και ο Άρης από την Παρθένο, βοηθούν στις καθημερινές σας επαφές και σας κάνουν πιο περίεργους και πιο ανοιχτούς σε πειραματισμούς, ακόμη και στα προσωπικά. Μολονότι κανένας από τους πλανήτες αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται σε ζώδια που αφορούν άμεσα στον έρωτα για το δικό σας ωροσκόπιο, αυτό δε σημαίνει ότι τα πράγματα δεν μπορεί να εξελιχθούν θετικά. Απλά αυτό λέει ότι δεν είναι η πιο σημαντική σας προτεραιότητα σε αυτή τη φάση για να το κυνηγήσετε διακαώς. Αν είστε δεσμευμένοι, η είσοδος του Δία στον Υδροχόο από τις 29/7 δείχνει ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο όφελος μέσω του συντρόφου σας, πιθανώς και σε οικονομικό επίπεδο, λόγω μιας δικής του αναβάθμισης. Αν είστε μόνοι-ες μπορεί να σημειώσετε πρόοδο σε οικονομικό επίπεδο κι αυτό να σας κάνει να νιώσετε λίγο πιο ασφαλείς και χαλαροί, ώστε να δώσετε προσοχή και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Πάντως με Αφροδίτη και Άρη σε συνέργεια μέχρι τις 16/8 τα φλερτ μπορεί να προκύψουν τόσο σε διακοπές, διαδρομές, εξόδους, ακόμη όμως κι από το διαδίκτυο.

ΛΕΩΝ

Μετά τον Ήλιο στο ζώδιο σας, που υποδηλώνει φυσικά ότι γιορτάζετε τα γενέθλια σας, έρχεται κι ο Ερμής μετά τις 28/7 για να τονώσει την διάθεση εξωστρέφειας και επικοινωνίας. Πράγματι τόσο η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου όσο και ο Αύγουστος, κυρίως στο πρώτο του δεκαήμερο, θα βοηθήσουν να εκφράζετε σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα πιο ανοιχτά, αλλά και οι άλλοι να είναι πιο δεκτικοί σε αυτά που τους λέτε και πιο πρόθυμοι να σας ακούσουν. Αυτό σημαίνει ότι, αν είστε σε μια σχέση, ο διάλογος μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις και να βοηθήσει να συντονιστείτε καλύτερα με τον σύντροφό σας. Αν είστε μόνες-οι θα βοηθήσει να «ανοίγετε» τη συζήτηση με οποιοδήποτε άτομο σας κάνει κλικ ερωτικά. Η σημαντικότερη όμως επιρροή για τις σχέσεις σας έρχεται στις 29/7, καθώς ο Δίας μετά από ένα μικρό διάλειμμα στους Ιχθύς επανέρχεται στον τομέα των σχέσεων στον Υδροχόο, όπου και θα μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Με αυτή την επιρροή μπορεί να τονώσετε και να αναζωογονήσετε μια σχέση ή τον γάμο σας, ενώ δεν είναι απίθανο αν υπήρχε κάποιος χωρισμός ή κρίση την άνοιξη να τα ξαναβρείτε με αυτό το άτομο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φιλοξενείτε ήδη την Αφροδίτη στο ζώδιο σας από την προηγούμενη εβδομάδα, μια επιρροή που σας βάζει για τα καλά στο παιχνίδι του φλερτ και του έρωτα κι από τις 29/7 κι έπειτα θα φιλοξενείτε στο ζώδιο σας και τον Άρη, ένας συνδυασμός που αν μη τι άλλο θα σας κάνει ακαταμάχητους. Όταν οι δυο αιώνιοι εραστές της μυθολογίας μας ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα ζώδιο, στην προκειμένη στο δικό σας, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε εξελίξεις στο μέτωπο της «καρδιάς». Αν είστε μόνες-οι επωφεληθείτε μέχρι τις 16/8 από αυτή την διπλή επιρροή για να φλερτάρετε, να είστε πιο ανοιχτοί σε φλερτ και φυσικά να κάνετε γνωριμίες. Αν είστε σε σχέση, τότε είναι το ιδανικό διάστημα να πάτε διακοπές ή έστω ένα τριήμερο ανάλογα και με τις υποχρεώσεις που έχετε και να ξαναθυμηθείτε για ποιο λόγο ερωτευτήκατε αυτόν τον άνθρωπο. Οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά και προσπάθεια. Και σε ένα διάστημα που θα έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ, ακόμη κι αυτή η δουλειά θα γίνεται πιο ευχάριστα και πιο εύκολα.

ZΥΓΟΣ

Τους τελευταίους δυόμισι μήνες, καθώς ο Δίας μετά τις 14/5 απομακρύνθηκε από τον Υδροχόο, μπορεί να έγινε μια «παύση» στις εξελίξεις της προσωπικής σας ζωής ή να προέκυψαν άλλες προτεραιότητες που κάπως υποβάθμισαν το θέμα «έρωτας». Όμως στις 29/7 πάμε για επανεκκίνηση, καθώς ο Δίας μετά το διάλειμμα του στους Ιχθύς επανέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου και μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της δημιουργίας και των παιδιών. Αν είχατε γνωρίσει κάποιον-α πριν τον Μάιο, αλλά για κάποιο λόγο ανάμεσα στις 14/5 και τις 29/7 δεν εξελίχθηκε τίποτε ή μπορεί και να χάθηκε το ενδιαφέρον, μπορεί να επανακάμψει μετά τις 29/7. Ακόμη, μπορεί και μια παλιότερη σχέση, που πιθανώς τα πράγματα δεν είχαν πάει καλά τότε, να επανακάμψει μετά τις 29/7 και ενδεχομένως όλο αυτό να το δείτε πιο έντονα μέσα στον Αύγουστο. Αν είστε δεσμευμένοι και σκεφτόσασταν να αποκτήσετε έναν απόγονο, αλλά κι αυτό είχε μείνει στη μέση, τώρα μπορεί η επιθυμία να ξαναέρθει πιο ισχυρή από ποτέ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με ανακούφιση φαίνεται ότι θα υποδεχτείτε την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, καθώς η απομάκρυνση του Άρη από τον Λέοντα στις 29/7 θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε λίγο και να μπείτε σε πιο καλοκαιρινούς και εξωστρεφείς ρυθμούς. Ο Άρης προχωρά με τη σειρά του στην Παρθένο, υποστηρίζοντας την Αφροδίτη που βρίσκεται ήδη σε αυτό το ζώδιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Για σας η Παρθένος συμβολίζει τον τομέα των φίλων και της κοινωνικής σας ζωής. Αν είστε μόνες-οι, αλλά δεν επιθυμείτε δεσμεύσεις, μπορεί μια χαρά να περάσετε με την παρέα των φίλων σας και ίσως με λίγο φλερτ και παιχνίδι, χωρίς απαραίτητα να θέλετε να κάνετε κάτι σοβαρό. Από την άλλη αν είστε σε φάση που θέλετε να κάνετε σχέση, μέχρι τις 16/8 δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να κάνετε γνωριμίες. Και εννοείται αν είστε σε σχέση, το διάστημα μέχρι τις 16/8 είναι το πιο θετικό για να αναθερμάνετε τη σχέση σας, να κάνετε διακοπές ή ακόμη και να είστε πιο εξωστρεφείς ως ζευγάρι, κανονίζοντας εξόδους και βόλτες με τις κοινές σας παρέες.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ