Εννέα διάσημοι Λέοντες: Jennifer Lopez, Ben Affleck, Meghan Markle - ποια είναι τα χαρακτηριστικά του «βασιλιά» του ζωδιακού; (φωτό)

Το ζώδιο του Λέοντα έχει μία λαμπερή και άκρως δυναμική προσωπικότητα!

Από τις 23 Ιουλίου ξεκινάει ο μήνας του Λέοντα και έχουμε να σας πούμε ότι δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουν τα γενέθλιά τους αυτές τις ημέρες! Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί και ποιά τα χαρακτηριστικά του ζωδίου τους;

Μέσα στην λίστα με τους εννέα διάσημους φιγουράρουν, σύμφωνα με το page six, ονόματα όπως αυτά της Jennifer Lopez και του Ben Affleck, της Meghan Markle, και της Madonna.

1. Joe Jonas

Γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου του 1989.

2. Madonna

Γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου του 1958.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

3. Cara Delevingne

Γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου του 1992

4. Chris Hemsworth

Γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1983

5. Shawn Mendes

Γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου του 1998

6. Kylie Jenner

 

Γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1997

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

7. Meghan Markle

Γεννήθηκε στις 4 Αυγούστου του 1981

8. Ben Affleck

Γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου του 1969

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck)

9. Jennifer Lopez

Γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου του 1972

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Όσο για το ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Λέοντα...

Το ζώδιο του Λέοντα έχει μία λαμπερή και άκρως δυναμική προσωπικότητα! Είναι γεννημένος ηγέτης και χωρίς να το προσπαθήσει και πολύ, καταφέρνει να στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω του, κερδίζοντας πάντα είτε μεγάλες συμπάθειες , είτε και μεγάλες αντιπάθειες. Ο κυβερνήτης πλανήτης του Λέοντα, είναι ο Ήλιος, γεγονός που κάνει τον άνθρωπο που ανήκει σε αυτό το ζώδιο να είναι αισιόδοξος, φωτεινός, δημιουργικός, γεμάτος δίψα για ζωή και γενναιοδωρία προς όλους!

Ένας Λέοντας θέλει πάντα να φαίνεται, να προβάλεται, να επιδεικνύει και να φαίνεται, φροντίζει λοιπόν μέσα από την δράση του, να προκαλεί! Η εξωτερική εμφάνιση ενός Λέοντα είναι πάντα εντυπωσιακή, ενώ η πλούσια κόμη του, αλλά και τα έντονα χαρακτηριστικά του, του δίνουν ένα ιδιαίτερο στυλ, σύμφωνα με το oroskopos.gr. Το έντονο πείσμα αλλά και ο εγωισμός, είναι δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν έναν Λέων να γίνεται πολλές αντιπαθής ή και κουραστικός!

Η δραματικότητα και η υπερβολή είναι και αυτά με τη σειρά τους κάποια από τα στοιχεία του χαρακτηρα ενός Λέοντα, που τον κάνουν να έχει μία χειμαρρώδη προσωπικότητα! Η διασκέδαση, η πολυτέλεια, τα παιδιά, η τέχνη, η δημιουργία αλλά και ο έρωτας είναι οι βασικοί παράγοντες στη ζωή ενός Λέοντα, όπου και του δίνουν χαρά! Ένα Λιοντάρι θέτει υψηλούς στόχους και έχει μεγάλο όραμα για τη ζωή του ...φροντίζει όμως πάντα και για την χαρά των ανθρώπων που έχει δίπλα του! 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ