Απογοητευμένος ο Λευτέρης Πετρούνιας: «Κάποιοι Έλληνες ξύπνησαν το πρωί για να με δουν και δεν με είδαν - είναι ατόπημα και άδικο»

Έτσι σχολίασε ότι δεν προβλήθηκε η προσπάθειά του

Την απογοήτευσή του για το ότι δεν προβλήθηκε η προσπάθειά του εξέφρασε ο Λευτέρης Πετρούνιας που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι  «είναι ατόπημα και άδικο».

Ο «άρχοντας των κρίκων» πέρασε στον τελικό ωστόσο το στιμγιότυπο δεν μεταδόθηκε ποτέ από την ΕΡΤ με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένας σάλος.

«1/2 Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες» ανέφερε χαρακτηριστικά το κανάλι μέσα από τα social media.

Ο Ελληνας Ολυμπιονίκης από πλευράς του σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ανέφερε τα εξής:

«Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί. Εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών, για να νικήσει ο καλύτερος.

Πάντως, θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους. Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα, για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε.

Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο».

Σημειώνεται ότι ο Πετρούνιας βαθμολογήθηκε με 15.333 και προκρίθηκε πρώτος και καλύτερος για τον τελικό της 2ας Αυγούστου.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ