Jennifer Lopez - Ben Affleck η επίσημη επανασύνδεση με φωτό τεκμήριο: Η σφιχτή αγκαλιά των ερωτευμένων superstars (βίντεο)

Το να βλέπουμε ξανά μαζί τους Bennifer, μόνο χαρά μας δίνει!

Για όσους ζήσαμε τον έρωτα του Ben Affleck με την Jennifer Lopez το 2002 το ρομάντζο τους μοιάζει να είναι βγαλμένο από κάποια Χολιγουντιανή ταινία και το να βλέπουμε ξανά μαζί τους Bennifer, μόνο χαρά μας δίνει!

17 χρόνια μετά την διάλυση του αρραβώνα τους η 51χρονη σταρ βρέθηκε και πάλι με τον παλιό της έρωτα πριν από λίγο καιρό και οι φήμες περί επανασύνδεσης άρχισαν να φουντώνουν.

Στην αρχή ήταν μια επίσκεψη του 48χρονου στο σπίτι της τραγουδίστριας, μετά ένα κοινό ταξίδι στην Μοντάνα, κάτι επισκέψεις τους στα γυμναστήρια… και γενικά ο φακός τους «τσάκωνε» το τελευταίο διάστημα μαζί, με πηγές να λένε στα ξένα μέσα ότι φαίνονται χαρούμενοι ο ένας στο πλευρό του άλλου.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? (@jennyxxlopex)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JloItalia (@jloitalia)

 

Ύστερα ήρθε το βίντεο με τα καυτά τους φιλιά και λίγο αργότερα οι αγκαλίες στα Hamptons και οι βόλτες με τα παιδιά τους στο στούντιο της Universal.

Τώρα λοιπόν έχουμε και την πρώτη επίσημη φωτογραφία στα social media. Και μπορεί να μην ήταν κάποιος από τους δύο superstars που έκανε την ανάρτηση ωστόσο η σφιχτή αγκαλιά τους τα είπε όλα!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leah Remini (@leahremini)

 

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά, το λαμπερό ζευγάρι ήταν ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους της ηθοποιού και παραγωγού Leah Remini η οποία και έκανε ένα φαντασμαγορικό πάρτι για τα γενέθλιά της.

Φωτογραφίες: Instagram/leahremini

Ανέβασε λοιπόν στην σελίδα της στο Instagram ένα βίντεο με αποσπάσματα από την όμορφη βραδιά. Σε αυτό είδαμε και μια φωτογραφία στην οποία ο Benn Affleck κρατά την αγαπημένη του Jlo η οποία φοράει μεγάλους κρίκους (το συνηθίζει όταν είναι ερωτευμένη!) και με την σειρά της έχει ακουμπησμένο το χέρι της τρυφερά στο στήθος του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ