Kαλοκαίρι 2021 στην Κρήτη: Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιος Νικόλαος, Ιεράπετρα, Σητεία - Τόσα πολλά να πεις, ακόμη περισσότερα να δεις - Να ζήσεις, να γευτείς

Βιώστε την φιλοξενία της Κρήτης... 

Τόπος ευλογημένος. Με ρίζες γερές. Σαν τους ανθρώπους του. Από τον Κίσσαμο στη Δύση μέχρι το Βάι στην Ανατολή. Τη Σούδα και την Ελούντα στον Βορρά, το Φαράγγι της Σαμαριάς, τα Σφακιά και το Φραγκοκάστελλο στον Νότο.

Τα Ανώγεια και τον Ψηλορείτη στο κέντρο να ατενίζουν την Αρχαία Κνωσσό, τη Φαιστό και τον Μινωικό Πολιτισμό. Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιος Νικόλαος, Ιεράπετρα, Σητεία. Τόσα πολλά να πεις, ακόμη περισσότερα να δεις. Να ζήσεις. Να γευτείς.

Από το καλάθι της φύσης στο τραπέζι της περίφημης κρητικής φιλοξενίας μπορεί κανείς να βρει τα πάντα. Λάδι και ρακί ευφραίνουν την ψυχή. Μυζήθρα, λαδοτύρι, άγρια χόρτα, χοχλιοί, αρνάκι, γαμοπίλαφο, σύγλινα, για επιδόρπιο ξεροτήγανα, καλτσούνια και όλα τα γλυκά του κουταλιού είναι στη διάθεσή σας.

Για… αλλαγή διαλέξτε και κάτι από τις ψαριές των ανθρώπων που μοχθούν στο Κρητικό και το Λυβικό πέλαγος. Κι αν βρεθείτε τα Χανιά, μη ξεχάσετε την μπουγάτσα του Ιορδάνη και έναν πρωινό καφέ στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης.

Η περιήγηση στην Κρήτη των αισθήσεων και του πολιτισμού μόλις που έχει ξεκινήσει αναφέρει το manesistravel.

Η πατρίδα του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου, του Ελευθέριου Βενιζέλου, του Νίκου Καζαντζάκη, του Οδυσσέα Ελύτη σας περιμένει. Χωρίς την Κρήτη, τα γράμματα και τους ανθρώπους της, η Ελλάδα δε θα ήταν ποτέ Ελλάδα. Δε θα ήταν ποτέ η χώρα που ξέρουμε…

Δείτε όλα τα πακέτα

Καλοκαίρι στο AQUILA ELOUNDA VILLAGE 5* Lux στην Ελούντα Κρήτης με το Ι.Χ. σας

2 ημέρες / 1 νύχτα

από196€/ Βραδιά

Το Aquila Elounda Village βρίσκεται σε μια ιδιωτική, αμμώδη παραλία με θέα στον κόλπο του Μιραμπέλλο και διαθέτει βραβευμένη κουζίνα, ένα σπα, ένα γήπεδο τένις και 5 εξωτερικές πισίνες. Προσφέρει καταλύματα με θέα στη θάλασσα και τον κήπο ή με ιδιωτική πισίνα, ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους. Η ελληνική ταβέρνα Symposium διαθέτει γνήσιες ελληνικές και κρητικές σπεσιαλιτέ. Παρέχεται δωρεάν χρήση της σάουνας και του γυμναστηρίου, καθώς και δωρεάν ξαπλώστρες, ομπρέλες και ντους.

Το σπα διαθέτει θερμαινόμενη πισίνα και 6 αίθουσες περιποιήσεων, όπως καμπίνα χρωματοθεραπείας και σουίτες με αγιουβερδικές θεραπείες. Το Aquila Elounda Village απέχει 7 χλμ. από τον Άγιο Νικόλαο και μόλις 3χλμ. από το ψαροχώρι της Ελούντας. Το νησί της Σπιναλόγκα βρίσκεται απέναντι από την Ελούντα και έχει το περίφημο βενετσιάνικο φρούριο.

Καλοκαίρι στο AQUILA RITHYMNA BEACH 5* Lux στο Ρέθυμνο με το I.X. σας

2 ημέρες / 1 νύχτα

από166€/ Βραδιά

Το Aquila Rithymna Beach 5* περιβάλλεται από όµορφα διαµορφωµένους κήπους 80 στρεµµάτων και περιλαµβάνει 4 πισίνες και 4 εστιατόρια, σε µια αµµώδη παραλία µήκους 500 µέτρων. Απέχει µόλις 10 λεπτά οδικώς, από την Παλιά Πόλη του Ρεθύµνου και προσφέρει πολλές εγκαταστάσεις για παιδιά. Στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, την επιλογή εκατομμυρίων τουριστών, το Ρέθυμνο των αισθήσεων και των απολαύσεων. 

Καλοκαίρι στο GALINI SEA VIEW RESORT 5* στην Αγία Μαρίνα Χανίων με το Ι.Χ. σας

2 ημέρες / 1 νύχτα

από88€/ Βραδιά

Ποιότητα, Κρητική φιλοξενία, µοναδική εµπειρία

Με την απέραντη κρητική θάλασσα, τις ατελείωτες αµµουδερές ακτές, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την γνωστή, ανοικτόκαρδη κρητική φιλοξενία, το Galini Sea View σας προσφέρει ένα σπάνιο συνδυασµό ποιότητας, άνεσης και αναζωογόνησης. Εσείς επιλέγετε τον τύπο φιλοξενίας που επιθυµείτε - τα άλλα θα τα φροντίσουµε εµείς... και θα ξανάρθετε!

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
Bρίσκεται σε ιδιόκτητη έκταση µε µοναδική θέα, κοντά και πάνω από την αµµώδη ακτή της Αγίας Μαρίνας και απέχει κάτι λιγότερο από 8 χλµ. από τα Χανιά.

ΔΙΑΜΟΝΗ:
Τα δωµάτια διαθέτουν κλιµατισµό, τηλέφωνο, µίνι ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση Plasma-LCD, mini bar (αν ζητηθεί), λινά σεντόνια Extra Fine,...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ