Η πριγκίπισσα Delphine του Βελγίου στο πρώτο της royal event: Με funky outfit η 53χρονη - «κρυφή» κόρη του πρώην βασιλιά (φωτό & βίντεο)

Την αναγνώρισε το 2020 μετά από εξέταση DNA

Στο πρώτο της royal event απ όταν ο πρώην βασιλιάς του Βελγίου την αναγνώρισε σαν κόρη του, βρέθηκε η πριγκίπισσα Delphine που επέλεξε ένα funky outfit για την περίσταση.

Ειδικότερα η άλλοτε κρυφή κόρη του πρώην βασιλιά Albert II βρέθηκε στην καθιερωμένη παρέλαση που έγινε μπροστά από το βασιλικό παλάτι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την εθνική γιορτή του Βελγίου.

Η 53χρονη είχε φορέσει ένα φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια από το brand Erratum  το οποίο είχε συνδυάσει με ασορτί μπερέ και χοντροκομμένα πράσινα παπούτσια από την εταιρεία Morobe.

Παρόλο που η ίδια έχει ξαναβρεθεί μαζί με την βασιλική οικογένεια σε κάποια ανάλογη εκδήλωση είναι η πρώτη φορά που δίνει το παρών με τον τίτλο της πριγκίπισσας.

Αν και η μητέρα της, η Βαρώνη Sybille de Selys Longchamps δεν παντρεύτηκε ποτέ με τον πρώην βασιλιά του Βελγίου, δικαστήριο της χώρας αποφάσισε, σύμφωνα με το People, ότι η Delphine έχει τα ίδια δικαιώματα με τα υπόλοιπα παιδιά του, συμπεριλαμβανομένου και αυτού του τίτλου της πριγκίπισσας.

Μετά από επτά χρόνια δικαστικής διαμάχης και μια εξέταση DNA (Ιανουάριος 2020) λοιπόν ο πατέρας του τωρινού βασιλιά αναγνώρισε την 53χρονη, την οποία γνώρισε από κοντά μόλις το 2020. Να σημειωθεί ότι πλέον στον θρόνο έχει ανέβει ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά Albert II, ο βασιλιάς Philippe και η σύζυγός του βασίλισσα Mathilde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? (@royalsaddicted)

Ο βασιλιάς Albert II και η βασίλισσα Paola of Belgium έχουν άλλα δύο παιδιά, την πριγκίπισσα Astrid και τον πρίγκιπα Laurent.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ