Σπάνιο στιγμιότυπο: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στα πολύ ωραία της, με τη νεαρή βασίλισσα του χαλιού Δέσποινα Μοιραράκη & τον ''τενόρο'' του PR Γιώργο Ντάβλα

Υπέροχο στιγμιότυπα από τα παλιά.. 

Ο Γιώργος Ντάβλας είναι ένας από τους επιτυχημένους άνδρες στον χώρο των δημοσίων σχέσεων, ο οποίος έχει συνεργαστεί στην καριέρα του με τα πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας και ξένης showbiz.

Ξεκίνησε να γίνει τραγουδιστής της όπερας, αλλά άλλαξαν τα σχέδιά του, όταν στον δρόμο του συνάντησε έναν καταξιωμένο του είδους, τον Τζον Μοδινό. Η showbiz ήταν το δυνατό χαρτί του. Ετσι, όταν στη συνέχεια ανέλαβε Executive Event Organizer στην περίφημη Αίγλη του Ζαππείου.

Οι επώνυμοι προσκεκλημένοι της Αίγλης -καλλιτέχνες, μοντέλα, επιχειρηματίες, κοσμικοί- ανεξάρτητα από το αν ήταν φίλοι του έγιναν φανατικοί οπαδοί των πάρτι που οργάνωνε.

Με ένα από τα ονόματα που συνεργάστηκε ήταν και αυτό της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη. Η εθνική μας σταρ, ήταν και παραμένει ένας μύθος. Ο ίδιος μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram ξέθαψε μια παλιά του φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί της αλλά και με την βασίλισσα του χαλιού -όπως την αποκαλεί - Δέσποινα Μοιραράκη.

Στην λεζάντα γράφει: ''Με την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη και την βασίλισσα του χαλιού Δέσποινα Μοιραράκη''. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ