Ο Γιάννης Πλούταρχος ευτυχισμένος μπαμπάς: Η κόρη του πήρε πτυχίο - στη νεαρή Βιολόγο αρέσει όμως το τραγούδι (φωτό & βίντεο)

Διαβαστερή, όμορφη και ταλαντούχα!

Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Γιάννης Πλούταρχος αφού πλέον η κόρη του Κατερίνα Κακοσαίου κρατάει στα χέρια της το πτυχίο Βιολογίας.

Η όμορφη μελαχρινή Κατερίνα δημοσίευσε στο Instagram δύο φωτογραφίες εκείνης και μιας φίλης της να κρατούν τις ανθοδέσμες τους, μετά  την ορκωμοσία που έγινε στη Μύκονο.

«Ορκιστήκαμε φίλη μου @lena._ptr και είχαμε και την τύχη να ορκιστούμε μαζι. Μαζί ξεκινήσαμε, μαζι περάσαμε τα πάντα, μαζι κλείσαμε αυτό το κεφάλαιο ❤️Σαγαπω πολύ πολύ» έγραψε στο ποστ της ενώ στην εικόνα τις βλέπουμε με φόντο την θάλσσα να ποζάρουν περήφανες στον φακό.

Η νεαρή Βιολόγος όμως πέρα από όμορφη και διαβαστερή είναι και πολύ καλή στο τραγούδι με την ίδια να ερμηνεύει κομμάτια μαζί με τον διάσημο μπαμπά της και να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό!

Και δεν είναι η μόνη από την οικογένεια που έχει κληρονομήσει το ταλέντο του αφού και η αδερφή της επίσης τραγουδάει ωραία. 

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Πλούταρχος έχει με την σύζυγό του Μαρία Κακοσαίου πέντε παιδιά, την Κατερίνα, τον Γιώργο, τον Κωνσταντίνο, την Ελεονώρα και την Παναγιώτα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ