"Μα είναι μια Baguette": Στα 56 της η Κάρι Μπράντσο εξακολουθεί να λατρεύει τη θρυλική τσάντα του Fendi που επιστρέφει μαζί της στο Sex and the City (φώτο)

Ανάμεσα στα πολλά νέα outfits και στα νέα συναρπαστικά κομμάτια της μόδας που θα δούμε στο  And Just Like That, ξεχωρίζει και πρωταγωνιστεί η αγαπημένη της Κάρι,  Fendi Baguette 

Υπάρχουν πολλά brands μόδας που είδαμε στη σειρά και στις ταινίες του Sex and The City. Αρκετές από τις σκηνές στις οποίες οι πρωταγωνίστριες φοράνε ένα υπέροχο φόρεμα ή ένα σπάνιο ζευγάρι παπούτσια χαράκτηκαν στη μνήμη των φανατικών οπαδών της σειράς.

Υπάρχει όμως μία σκηνή  που έμεινε στην ιστορία: Η Κάρι Μπράντσο να τρέχει για να ξεφύγει από έναν ένοπλο ληστή στην τρίτη σεζόν. Αυτή η σκηνή επιβεβαιώνει το ρόλο που έπαιξε η τσάντα Baguette του οίκου Fendi στη διαμόρφωση μιας ποπ κουλτούρας στη μόδα.

Fendi Baguette FENDI - 3,100$

Οταν ο κλέφτης της ζητάει να του δώσει την τσάντα της η Κάρι Μπράντσο του λέει "Μα είναι μια Baguette"

Η τσάντα Baguette ήταν ένα από τα εμβληματικά αντικείμενα μόδας για τη σειρά.

Το 2012 η Sarah Jessica Parker  γράφει στο βιβλίο του Rizzoli , Fendi’s Baguette: "Το να έχω μια Baguette ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση και η διέξοδος για όλα τα άλλα"

Σήμερα συμπληρώνει: "Και κρίνοντας από τα παρασκήνια της ταινίας And Just Like That, που γυρίζεται αυτή τη στιγμή στη Νέα Υόρκη, θα σας πω ότι η η Fendi Baguette της Carrie παραμένει ένας πυλώνας της γκαρνταρόμπας της". Στις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα , πράγματι βλέπουμε την Κάρι να κρατάει μια λαμπερή μωβ έκδοση της θρυλικής τσάντας . 

Fendi Baguette 24S 3,190$
 

Στα 26 της η Κάρι Μπράντσο επιστρέφει πιο ώριμη , πιο σοφή, αλλά το ίδιο τρελή με τη μόδα. Στις πρώτες εικόνες βλέπουμε ότι εξακολουθεί να εκφράζει την προσωπικότητα της μέσω των ιδιαίτερων αξεσουάρ και των υπέροχων ρούχων που επέλεξε εξ' αρχής γι' αυτή η πρώτη ενδυματολόγος της σειράς, Patricia Field.

Η Field είναι αυτή που επέλεγε και σχεδίαζε , κάποιες φορές,  τα ρούχα που φορούσαν οι πρωταγωνίστριες.  Τώρα που  εργάζεται στην Emily στο Παρίσι προσκάλεσε τη Molly Rogers να επιβλέπει την γκαρνταρόμπα στο And Just Like That

Fendi Baguette mini 24S 2,290$

  

Η Molly Rogers έχει ήδη εισαγάγει νέα στοιχεία στην γκαρνταρόμπα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Οι Mary Janes πλατφόρμες , από τη σειρά "Melody" της Celine, που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην επίδειξη του οίκου "Φθινόπωρο χειμώνας 2020", είναι ένα από αυτά.

Στις πρώτες φωτογραφίες βλέπουμε την Κάρι Μπράντσο να τις φοράει με καρό φούστα Norma Kamali, μπλούζα και κοσμήματα από τους  Rosa de la Cruz και Fry Powers. 

Σε άλλη φωτογράφηση βλέπουμε την Κάρι στους δρόμους της Νέας Υόρκης, με μια λινή φόρμα Claude Montana από τη σειρά  Replika Vintage, ένα ακόμα ρούχο που αγάπησαν οι σταρ, αναφέρει η Vogue.

Η Rogers  συνδύασε το vintage κομμάτι με ένα floral μπουφάν  Dries Van Noten, και μεταλλική τσάντα  Saint Laurent.

Fendi Baguette embroidered THE REAL REAL-$2,600

Ανάμεσα στα πολλά νέα outfits και στα νέα συναρπαστικά κομμάτια της μόδας που θα δούμε στο  And Just Like That, ξεχωρίζει και πρωταγωνιστεί η αγαπημένη της Κάρι,  Fendi Baguette 

Τα κακά νέα είναι ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει εξαντληθεί από τα περισσότερα e-shops.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ