Ο Antonio Banderas εγκατέλειψε τη Θεσσαλονίκη εν μέσω γυρισμάτων – Ποιος είναι ο ρόλος έκπληξη που θα τον απολαύσουμε στο άμεσο μέλλον

Ολοκληρώνοντας τα γυρίσματα για τις σκηνές που συμμετέχει στο «The Enforcer», έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, ώστε να βρεθεί άμεσα στα πλατό του νέου «Indiana Jones 5»

Ο διάσημος ηθοποιός έκλεισε τις προηγούμενες ημέρες μία συμφωνία για έναν ρόλο-έκπληξη στο νέο «Indiana Jones». Έτσι, ολοκληρώνοντας τα γυρίσματα για τις σκηνές που συμμετέχει στο «The Enforcer», έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, ώστε να βρεθεί άμεσα στα πλατό του νέου «Indiana Jones 5».

Υπενθυμίζεται ότι ο Antonio Banderas έφτασε στη Θεσσαλονίκη στις 25 Ιουνίου, ενώ το πρώτο «take» της ταινίας, είχε γίνει στα γυρίσματα της Δευτέρας 28 Ιουνίου, στη Μίκρα.

Σημειώνεται ότι τα γυρίσματα για το «The Enforcer» συνεχίζονται κανονικά, με την παραγωγή να έχει μετακινηθεί από χθες στην Περαία, όπου θα εγγράψει σκηνές και σήμερα, με τη συμμετοχή των υπολοίπων πρωταγωνιστών του καστ.

Η λήξη της κινηματογράφησης έχει καθοριστεί σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την 31η Ιουλίου.

Σύντομα θα απολαύσουμε τον Χολιγουντιανό ηθοποιό και στο καστ της μεγάλης αμερικανικής παραγωγής περιπέτειας του «Indiana Jones», καθώς σύμφωνα με το protothema.gr, είναι σε εξέλιξη τα γυρίσματα της πέμπτης ταινίας, με πρωταγωνιστή τον θρυλικό εξερευνητή αρχαιολόγο, τον οποίο υποδύεται για ακόμα μια φορά ο Harrison Ford.

Στην παραγωγή είναι πάλι ο Steven Spielberg.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ