Φολέγανδρος: Έδειρε την Γαρυφαλλιά, την έσυρε στα βράχια & την πέταξε ζωντανή στη θάλασσα - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Μαρτύρησε στα χέρια του... 

Μαρτυρικές φαίνεται πως ήταν οι τελευταίες στιγμές της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ιατροδικαστική έκθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη έφερε τραύματα στο πρόσωπο που προκλήθηκαν είτε από γροθιά, είτε από χαστούκι, κάτι που σημαίνει ότι ο δράστης την ξυλοκόπησε, πριν να τη σύρει στα βράχια και στη συνέχεια να τη ρίξει ζωντανή στη θάλασσα.

Όταν έπεσε η άτυχη κοπέλα στη θάλασσα ήταν αδύνατον να σωθεί, αφού είχε χάσει τις αισθήσεις της και ήταν αδύνατον να κολυμπήσει, σύμφωνα με τα ευρήματα που προκύπτουν από

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το χτύπημα στο μάτι της άτυχης κοπέλας προήλθε από γροθιά.

Ο ιατροδικαστής έχει ενημερώσει τον εισαγγελέα για τα ευρήματα, ενώ η τελική έκθεση θα παραδοθεί στον εισαγγελέα, αφού εκδοθούν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Κατά τον ιατροδικαστή, σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πηγές, ο δράστης γρονθοκόπησε ή χαστούκισε τη Γαρυφαλλιά προτού τη σύρει στα βράχια. Επιπλέον, στην έκθεση επισημαίνεται ότι η Γαρυφαλλιά ήταν ζωντανή όταν την πέταξε στη θάλασσα, καθώς είχε πιει νερό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ