Έτοιμη να αναχωρήσει για τις σπουδές της η πριγκίπισσα Ελεονώρα - Η κόρη της βασίλισσας Λετίσια έκανε το εμβόλιο κατά του Κορωνοϊού με τη μαμά της (φώτο)

Η 15χρονη κόρη του βασιλιά Φελίπε και της βασίλισσα Λετίσια, Ελεονώρα  έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου στο διεθνές κέντρο εμβολιασμού στη Μαδρίτη

Η βασίλισσα Λετίσια συνόδευσε την μεγαλύτερη κόρη της, πριγκίπισσα Ελεονώρα , για να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του Κορωνοϊού. 

Η 48χρονη σύζυγος του βασιλιά Φελίππε, εμβολιάστηκε στις 16 Ιουλίου στο Κέντρο Wizink της Μαδρίτης μετά τη συνάντησή της με την Ισπανική Ολυμπιακή ομάδα στο Παλάτι του El Pardo, ανακοίνωσε την Παρασκευή η ιστοσελίδα ¡HOLA!.

 

 

 

 

Προηγουμένως είχε συνοδεύσει την κόρη της  για να εμβολιαστεί.

 

 

Η 15χρονη κόρη του βασιλιά Φελίπε και της βασίλισσα Λετίσια, Ελεονώρα  έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου στο διεθνές κέντρο εμβολιασμού στη Μαδρίτη.

 

 

Αν και η κληρονόμος του ισπανικού θρόνου είναι 15 ετών, «σύμφωνα με τους υγειονομικούς κανονισμούς της Μαδρίτης ανήλικοι κάτω των 16 ετών που θα ταξιδεύουν εκτός Ισπανίας για σπουδές μπορούν να εμβολιαστούν συνοδευόμενοι από τους γονείς τους».

 

 

Η Ελεονώρα που θα γίνει 16 ετών τον Οκτώβριο, θα φοιτήσει «μεταξύ τέλους Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου» στο UWC Atlantic College, που στεγάζεται στο κάστρο του Αγίου Ντόνατ του 12ου αιώνα στη νότια ακτή της Ουαλίας και τα έξοδα των σπουδών της θα βαρύνουν προσωπικά τους γονείς της.

 

 

Το συνολικό κόστος των μαθημάτων ανέρχεται σε 76.000 ευρώ.

 

 

Το συγκεκριμένο κολέγιο δέχεται μαθητές ηλικίας 16 έως 19 ετών και στόχος του είναι να «εμπνεύσει όσους θέλουν να κάνουν την αλλαγή» και θέλουν να εργαστούν για το κοινό καλό.

 

 

Το παλάτι διευκρίνισε ότι η πριγκίπισσα Λεονόρ έκανε ανώνυμη αίτηση στη συγκεκριμένη σχολή και αφού έδωσε εξετάσεις έγινε δεκτή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ