Καλοκαίρι στη Σύρο: Το νησί που τα συνδυάζει όλα! - όμορφες παραλίες, νυχτερινή ζωή & δραστηριότητες για αξέχαστες διακοπές

Μία πανδαισία παραδόσεων, χρωμάτων και γεύσεων, ανατολής και δύσης

Η φινέτσα του Ιουνίου στην καρδιά του Αιγαίου σε μία αρμονική συνύπαρξη με ό,τι έχουμε μάθει να να μας προσφέρει το κυκλαδίτικο τοπίο. Τα χρόνια που πέρασαν, οι πολιτισμοί που αναπτύχθηκαν, οι άνθρωποι που έζησαν έχουν αφήσει για όλους εμάς κάτι το μοναδικό.

Μια κληρονομιά που αποδέχτηκαν και ανέδειξαν οι φιλόξενοι κάτοικοι της Σύρου.

Μία πανδαισία παραδόσεων, χρωμάτων και γεύσεων, ανατολής και δύσης, πάνω στον υπέροχο καμβά του γαλάζιου και του λευκού. Ένας τόπος που συνδυάζει όλες τις χαρές της θάλασσας, ποιοτική νυχτερινή ζωή και σημαντικές αθλητικές, καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες για αξέχαστες διακοπές.

Τα Manessistravel.gr έχει να μας προτείνει πακέτα διακοπών και ξενοδοχεία για την διαμονή μας. Ας τα δούμε!

Καλοκαίρι στο DOLPHIN BAY 4* στο Γαλισσά Σύρου με το Ι.Χ. σας από 98 ευρώ

Το Dolphin Bay είναι ένα κοµψό, άνετο και κλασικά όµορφο παραθαλάσσιο resort 4*. Κτισµένο αµφιθεατρικά σε ιδιαίτερα φιλικό για οικογένειες περιβάλλον, σε µια έκταση 20.000 τ.µ. στον τραγουδισµένο από τον Τσιτσάνη κόλπο του Γαλησσά. Μόλις 7 χλµ. από την αρχοντική Ερµούπολη, µε πανοραµική θέα στην µεγαλύτερη αµµώδη παραλία του νησιού, που βραβεύεται συνεχώς µε γαλάζια σηµαία.

Διαµονή:

Σε 156 δωµάτια µε 4 διαφορετικές επιλογές: Superior µε θέα θάλασσα, Standard µε θέα πόλη, Classic τετράκλινο, σουίτα. Στον standard εξοπλισµό τους διαθέτουν: κλιµατισµό, επιπλωµένο µπαλκόνι, µπάνιο µε µπανιέρα, είδη τουαλέτας, στεγνωτήρα µαλλιών,...

2 μέρες στο DOLPHIN BAY 4* στο Γαλισσά Σύρου με δικό σας μέσο Ι.Χ. με ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ και ΠΟΤΑ στα δείπνα ή με ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ και ΠΟΤΑ στα γεύματα.

Φωτογραφίες: manessistravel.gr/Dolphin Bay

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο.

Καλοκαίρι στο FAROS RESORT 4* Sup. στην Σύρο με το Ι.Χ. σας από 69 ευρώ

Το Faros Resort - Syros Hotels είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ξενοδοχεία στη Σύρο και τις Κυκλάδες. Το Faros Resort- Syros Hotel βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Ερμούπολης, δίπλα στην φημισμένη αμμουδιά της Αζολίμνου, με τις ταβέρνες και τα cafe

Φωτογραφίες: manessistravel.gr/Faros Resort - Syros Hotels 

. Χτισμένο σε τεράστια καταπράσινη ιδιωτική έκταση πάνω στην θάλασσα με ιδιωτικό φυσικό κόλπο και φανταστική θέα στο Αιγαίο, μοναδικές πισίνες και απόλυτη ησυχία. Επιλέξτε το για ειδυλλιακές ερωτικές εξορμήσεις, γαμήλιες δεξιώσεις, οικογενειακές διακοπές και πετυχημένα συνέδρια.

 

2 μέρες στο FAROS RESORT 4* Sup. στην Σύρο με το Ι.Χ. σας και με πρωινό. 

 

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ