Απίθανο vintage κλικ: Η Γκλόρια Σουάνσον ποζάρει με φτερά & κοσμήματα αξίας 170.000 δολ στα ερείπια του θεάτρου Roxy στη Νέα Υόρκη

Η φωτογραφία που τράβηξε το 1960 ο Eliot Elisofon

Μια απίθανη Vintage φωτογραφία της Γκλόρια Σουάνσον έχει δημοσιευθεί στον λογαριασμό This Was Hollywood στο Instagram.

Πρόκειται για ένα κλικ που τράβηξε το 1960 ο Eliot Elisofon για το Life Magazine και σε αυτό βλέπουμε την ηθοποιό να ποζάρει με μια εφαρμοστή μαύρη τουαλέτα, σομόν φτερά και κοσμήματα αξίας 170.00ο δολαρίων, σύμφωνα και με την ανάρτηση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mel Bain (@mel.bain.jr)

Βρίσκεται ανάμεσα στα ερείπια του θεάτρου Fox στη Νέα Υόρκη και η αντίθεση με την πολυτελή της εμφάνιση είναι απλά εκπληκτική.

Η Γκλόρια Μέι Τζόζεφιν Σουάνσον  ήταν Αμερικανίδα ηθοποιός του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και του θεάτρου και παραγωγός. Περισσότερο γνωστή, όμως, είναι για τον ρόλο της στην περίφημη ταινία του Χόλιγουντ: Η Λεωφόρος της Δύσης, ως Norma Desmond. Κατά τη δεκαετία του 1930, έχασε τη δημοτικότητα που είχε, κι έτσι ασχολήθηκε με το θέατρο και αργότερα με την τηλεόραση.

 

Η Σουάνσον ξεκίνησε την καριέρα της στον βωβό κινηματογράφο, ενώ συμμετείχε και στον ομιλούντα. Κυρίως, υπό τη σκηνοθεσία του Αμερικανού πρωτοπόρου σκηνοθέτη Σέσιλ Ντε Μιλ. Το 1929, στην πρώτη Τελετή Όσκαρ, υπήρξε υποψήφια για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου βραβείο που δεν πήρε ποτέ και που υπήρξε άλλες δύο φορές υποψηφία. Ωστόσο, το 1950, έλαβε Χρυσή Σφαίρα, στην ιδία κατηγορία, για το Η Λεωφόρος της Δύσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ