Άγριες Μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής, η ιστορία τους δεν τελειώνει εδώ - Τι θα συμβεί στο ζευγάρι στον 3ο κύκλο; (φωτό - βίντεο)

Aναμένουμε να δούμε που θα οδηγήσει η μοίρα το ζευγάρι αυτό... 

Pριν από λίγο καιρό, ολοκληρώθηκε η δεύτερη σεζόν από τις «Άγριες Μέλισσες» και οι δημιουργοί της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, ήδη εργάζονται πυρετωδώς για τον τρίτο πολυαναμενόμενο κύκλο, που διαδραματίζεται στην εποχή της δικτατορίας.

Η επόμενη μέρα βρίσκει όλους τους ήρωες με πληγές. Μία νέα… ζωή ανοίγεται μπροστά τους. Κάποιοι πρωταγωνιστές μένουν στο Διαφάνι και παλεύουν να στήσουν τη ζωή τους από την αρχή, κάποιοι άλλοι μετακομίζουν στην Λάρισα, ενώ ένα από τα ζευγάρια θα βρεθεί στη Λέρο, λόγω πολιτικών φρονημάτων. 

Η Δρόσω με τον Κωνσταντή είναι ένα από τα ζευγάρια που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στον προηγούμενο κύκλο της σειράς Αγριες Μέλισσες. Το ζευγάρι που ερωτεύτηκε και έζησε έντονες στιγμές αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, ωστόσο, η αγάπη τους δεν θα ξεχαστεί.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Ανδριτσάνο στο περιοδικό «Τηλέραμα», η σκοτεινή περίοδος της δικτατορίας θα φέρει κοντά Δρόσω και Κωνσταντή. Οι δυο τους θα ξεχάσουν το μίσος και θα βρεθούν, ξανά, ο ένας δίπλα στον άλλο. Αυτό που μένει είναι να δουν οι τηλεθεατές της σειράς Αγριες Μέλισσες εάν τελικά ο έρωτας των δυο θα αντέξει τις ανατροπές της σειράς.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα 

Το τηλεοπτικό "Διαφάνι" πήρε ξανά ζωή και οι πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες" επέστρεψαν για τα γυρίσματα του τρίτου κατά σειρά κύκλου που μόλις ξεκίνησαν.

 

 

"Άγριες Μέλισσες... Γ κύκλος... Καλή αρχή... Καλή δύναμη... Πάμε γερά...", έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης, ενώ στη φωτογραφία διακρίνονται μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο Χρήστος Πλαΐνης, η Βίκυ Διαμαντοπούλου και ο Αλέξανδρος Καλπακίδης.

 

 

Δείτε το πρώτο teaser trailer του τρίτου κύκλου

 

 

 

 

Ανάρτηση για την έναρξη των γυρισμάτων έκανε και η "Ουρανία", κατά κόσμον Αμαλία Καβάλη. Στην φωτογραφία βλέπουμε τους περισσότερους από τους ηθοποιούς της σειράς, μαζί με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο σε video call. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ