Οι διάσημοι που ψήφισαν Ελλάδα & Ιταλία για τις διακοπές τους: Kris Jenner, Kate Bosworth, Nicole Scherzinger - σαν την Μεσόγειο…! (φωτό)

Καλοκαίρι μακριά από τα κρυστάλινα, γαλαζοπράσινα νερά της Μεσογείου δεν γίνεται!

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που επέλεξαν φέτος την γειτονική μας Ιταλία για τις διακοπές τους. Μάλιστα μερικοί από αυτούς βρέθηκαν και στην Ελλάδα!

Ξεκινάμε λοιπόν από την Heiley Bieber η οποία βρέθηκε στην Βενετία με την ίδια να ευχαριστεί στο ποστ της τον Saint Laurent. Το 24χρονο μοντέλο προηγουμέως αλώνιζε στα ελληνικά νησιά μαζί με τον άντρα της Justin Bieber.

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο Καπρί βρέθηκε όμως και η μαμά των Kardashians Kris Jenner που έκανε διακοπές με τον σύντροφό της Corey Gamble αλλά και τον σχεδιαστή μόδας Tommy Hilfiger που ήταν εκεί με την γυναίκα του Dee Ocleppo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Και η τραγουδίστρια Nicole Scherzinger όμως πόζαρε με τον μπικίνι της από την Ιταλία, ενώ μαζί με τον άντρα της Thom Evans έκαναν διακοπές και στην δική μας Μύκονο.

Ακόμα ένα ζευγάρι που ταξίδεψε φέτος το καλοκαίρι στην γειτονική μας χώρα ήταν ο Olrando Bloom και η Katy Perry.

Στην Μεσόγειο όμως περνάει τις διακοπές της και η Kate Bosworth η οποία επίσης βρέθηκε στην Ελλάδα ενώ πριν είχε ταξιδέψει και στην Ιταλία.

Καλοκαίρι μακριά από τα κρυστάλινα, γαλαζοπράσινα νερά της Μεσογείου δεν γίνεται!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ