Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτή είναι η κληρονομιά του - Σε ποιους αφήνει σπίτια, αυτοκίνητα...(φωτό)

Αυτοί είναι οι κληρονόμοι της περιουσίας του...

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε την Δευτέρα 19/7 σε ηλικία 81 ετών. 

Σήμερα, η οικογένειά του, στενοί φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον «πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού στο Α' Νεκροταφείο. 

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, και μακράν ο πιο εμπορικός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ON Time, την εποχή που μεσουρανούσε, το μεροκάματό του δεν μπορούσε να το φτάσει κανείς και ούτε να το διανοηθεί κάποιος καλλιτέχνης των ημερών μας από τα πρώτα ονόματα. Όμως, παρόλο που πέρασαν εκατομμύρια από τα χέρια του τραγουδιστή, μετά το τέλος του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση.

Οι μοναδικοί κληρονόμοι της περιουσίας του Τόλη Βοσκόπουλου

Όπως αναφέρει η ON Time, ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του εδώ και πολλά χρόνια, με μοναδικούς κληρονόμους τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου.

Μάλιστα, πριν μερικά χρόνια κατάφερε να τακτοποιήσει μέσω ρυθμίσεων και τις οφειλές του προς το Δημόσιο.

Μοναδικοί κληρονόμοι λοιπόν της περιουσίας του είναι η σύζυγός του και η κόρη του. Αυτές φυσικά είναι και οι μοναδικές κληρονόμοι και των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών, αλλά και των ταινιών του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ