Τα μαγιό που λανσάρουν οι celebrities: Από τα tiny μπικίνι της Hailey & της Kim, στο ολόσωμο της Liz Hurley και τα «παρδαλά» της Heidi (φωτό)

Κάποια είναι από τις δικές τους συλλογές

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι celebrities φορούν τα μαγιό τους και κατακλύζουν τα social media με φωτογραφίες από μπικίνι και ολόσωμα.

Άλλες επειδή λανσάρουν τα προϊόντα κάποιας εταιρείας και άλλες επειδή απλά βρίσκονται διακοπές ή χαλαρώνουν στην πισίνα τους.

Εμείς λοιπόν ψάξαμε τα Instagram ορισμένων διάσημων για να δούμε τα μαγιό που προτείνουν ή που οι ίδιες έχουν επιλέξει.

Η Hailey Bieber (από την εταιρεία Triangl) και η Kim Kardashian ποζάρουν με μικροσκοπικά μπικίνι, ενώ η Liz Harley χορεύει με το στράπλες ολόσωμο από την δική της συλλογή.

 

Η Heidi Klum από την άλλη έχει δημοσιεύσει ένα βίντεο με όλα τα μαγιό των διακοπών της τα οποία περιλαμβάνουν παρδαλά σχέδια, αλλά και μονόχρωμα μπικίνι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Η Irina Shayk ανεβάζει την θερμοκρασία με ένα κίτρινο Tropic Of C μπικίνι το οποίο αφήνει λίγο ακάλυπτο το κάτω μέρος του στήθους. Καλά Irina είναι αυτή και με τις πιτζάμες θα ανέβασε την θερμοκρασία θα μου πέιτε!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Όσο για την κόρη της Cindy Crawford Kaia Gerber, αυτή την βλέπουμε με ένα μαύρο μαγιό από το brand Acacia να παίζει σκάκι μαζί με το αγαπημένο της σκυλάκι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Την δική της συλλογή λανσάρει όμως και η Kendall Jenner που ποζάρει με ένα πορτοκαλί μπικίνι από την εταιρεία About You.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Η αδερφή της Kylie Jenner από την άλλη προτίμησε το μεταλλικό χρώμα για το δικό της μπικίνι! Η αλήθεια είναι ότι το χρυσό αν και έντονο ταιριάζει με το μαύρισμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

Και για να μείνουμε στην παρέα των νεαρών top models η Bella Hadid φωτογραφήθηκε στην αυλή της με ένα καφέ μπικίνι από τον Michael Kors.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

Τελευταία αλλά σίγουρα όχι καταϊδρωμένη η Alessandra Ambrosio.

Το μοντέλο από την Βραζιλία φοράει ένα μαγιό με λαδί και μαύρα σχέδια

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ