25 ιδέες για νυφικά από τις πασαρέλες υψηλής ραπτικής: Ονειρική τουαλέτα, αιθέριο φουστάνι, μίνι ή ολόλευκο κοστούμι (φωτό)

Tο  φθινόπωρο και ο χειμώνας toy 2021 θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα

Από τον Dior και τον Fendi μέχρι τον Giambattista Valli και τον Chanel οι μεγάλοι οίκοι μόδας παρουσίασαν τις κολεξιόν υψηλής ραπτικής για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2021 δίνοντας παράλληλα και τις προτάσεις τους για τα νυφικά της σεζόν.

Ονειρικές τουαλέτες αλλά και αιθέρια φορέματα ήταν μέσα σε αυτές ενώ από τα catwalk δεν έλειψαν και οι εξτραβαγκάντ δημιουργίες.

Fendi

Fendi

Fendi

Με την εμπειρία της πανδημίας και των lockdown οι σχεδιαστές επιστρατεύουν τώρα το ταλέντο και την φαντασία τους δημιουργώντας κομμάτια τολμηρά, με έντονο το δραματικό στοιχείο. Άλλωστε όπως σημειώνει και η βρετανική Vogue στόχο έχουν να εμπνεύσουν την επιστροφή στην μεγάλες γαμήλιες γιορτές.

Από τις κολεξιόν τους ωστόσο δεν έλειψαν τα μίνι φορέματα, αλλά και τα λευκά κοστούμια που έχουν αρχίσει να κερδίζουν έδαφος στις προτιμήσεις των γυναικών για την ξεχωριστή αυτή ημέρα, ειδικά εν μέσω του ιού.

Chanel

Fendi

Fendi

Αν θέλετε λοιπόν στο νυφικό σας δράμα με φτερά, διαφάνεια ή όγκο, αλλά και αν είστε του πιο μίνιμαλ το φετινό φθινόπωρο και ο χειμώνας θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ