Κέρκυρα, Κέρκυρα με το Ποντικονήσι: Η χώρα των Φαιάκων σας περιμένει με τα καταπράσινα νερά της το καλοκαίρι - Ήχοι, εικόνες & γεύσεις στο μαγικό νησί

Μια εμπειρία ζωής... 

Κέρκυρα, Κέρκυρα με το Ποντικονήσι… τραγούδησε η «κόμησσα» Ρένα Βλαχοπούλου και το κοσμοπολίτικο νησί του Ιουνίου απέκτησε τον δικό του «ύμνο».

Η χώρα των Φαιάκων γέννησε τη Ναυσικά, που έσωσε τον Οδυσσέα, και φιλοξένησε την θλιμμένη πριγκίπισσα Σίσσυ. Το Αχίλλειον, το Μον Ρεπό, το Παλιό Φρούριο, οι Αγγλικοί Στρατώνες, οι φτερωτοί λέοντες του Αγίου Μάρκου, το Λιστόν χαρίζουν στον επισκέπτη δυνατές εικόνες που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη του.

Το καλοκαίρι σας περιμένουν τα καταπράσινα νερά της αναφέρει το manesistravel

Η Παλαιοκαστρίτσα (με το κοντινό Αγγελόκαστρο), η Γλυφάδα, τα Δασιά, το Σιδάρι, ο Κάβος, οι Έρμονες, ο Χαλικούνας, οι Μπενίτσες προσφέρουν στον επισκέπτη δροσιά και όλες τις απαραίτητες υποδομές για μία ξεκούραστη διαμονή. Και για φαγητό, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε παστιτσάδα και σοφρίτο.

Δείτε εδώ όλα τα πακέτα 

Καλοκαίρι στο CORFU HOLIDAY PALACE 5* στην Κέρκυρα με το Ι.Χ. σας

2 ημέρες / 1 νύχτα

από 163.67€/ Βραδιά

 

Μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό τοπίο με πεύκα, κυπαρίσσια, λουλούδια και μια όμορφη ιδιωτική παραλία με σμαραγδένια νερά, θα βρείτε το ιστορικό ξενοδοχείο Corfu Holiday Palace 5* να δεσπόζει στην κοσμοπολίτικη χερσόνησο του Κανονιού, μόλις 4 χλμ. από το κέντρο της πόλης της Κέρκυρας.

Το ξενοδοχείο προσφέρει εγκαταστάσεις πέντε αστέρων, άψογες υπηρεσίες, αλλά και εκπληκτική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, το δημοφιλές αξιοθέατο Ποντικονήσι και το γραφικό Μοναστήρι της Παναγίας των Βλαχερνών. Η ιδανική του τοποθεσία παρέχει εύκολη πρόσβαση σε σημαντικά αξιοθέατα της Κέρκυρας, καθώς και στις εκπληκτικές παραλίες του νησιού. Καλώς ήρθατε σε μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής στο Corfu Holiday Palace!

Καλοκαίρι στο MARBELLA CORFU 5* στην Κέρκυρα με το Ι.Χ. σας

2 ημέρες / 1 νύχτα

από 240€/ Βραδιά

Το MarBella Corfu Hotel 5* βρίσκεται στην πανέμορφη νοτιοανατολική ακτή της Κέρκυρας, στον Άγιο Ιωάννη Περιστερών. Βραβευμένο τα τελευταία 3 συνεχόμενα χρόνια ως ένα από τα 10 καλύτερα θέρετρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, το ξενοδοχείο μας βρίσκεται μέσα σε κομψά διακοσμημένους κήπους, με υπέροχη θέα στο λαμπερό Ιόνιο Πέλαγος.

Διαθέτει οργανωμένη ιδιωτική παραλία, καθώς και πισίνες, ένα ολοκαίνουριο Aqua Park με 8 τσουλήθρες, κέντρο σπα, σάουνα, χαμάμ γυμναστήριο, γήπεδο τένις, αίθουσες για μαθήματα yoga και pilates, ένα νέο eco-friendly κλαμπ για την ψυχαγωγία των παιδιών, δωρεάν χώρος στάθμευσης και δωρεάν Wi-fi σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους.

Όλα τα δωμάτια του MarBella Corfu έχουν καταπληκτική θέα στο Ιόνια Πέλαγος, τα βουνά ή τους διαμορφωμένους κήπους του θέρετρου από την ιδιωτική βεράντα ή το μπαλκόνι τους. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ