Η Καίτη Γκρέυ μιλάει on camera για το ξεκίνημα του Τόλη Βοσκόπουλου - Ήρθε η Στέλλα η γυναίκα του & μου ζήτησε να τον βοηθήσω (Βίντεο)

"Ο Βοσκόπουλος είναι το πιο τέλειο πλάσμα στον καλλιτεχνικό κόσμο"

"Τον Τόλη τον αγαπώ γιατί είναι το πιο τέλειο πλάσμα στον καλλιτεχνικό κόσμο", έτσι ξεκίνησε η Καίτη Γκρέυ την αφήγηση της για την γνωριμία της με τον Βοσκόπουλο, μιλώντας στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".

Μιλώντας για το πώς γνώρισε τον Τόλη Βοσκόπουλο και πώς τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα είπε:

"Εγώ τον γνώρισα από την Στέλλα τη Στρατηγού η οποία ήταν φίλη μου, (σ.σ. η πρώτη σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου). Μου είπε "Βοήθησε τον άντρα μου Καίτη. (...) 

Μου έγραψε τότε λοιπόν καμιά δεκαριά τραγούδια, τον επέβαλα στην Columbia με στίχο του Πέτρου του Γιαννακού . Κι έτσι ξεκίνησε ο Τόλης.

Δείτε το βίντεο

Καθίσαμε λοιπόν με τον Τόλη αφού πια είχαμε  γίνει φίλοι, είχε γράψει "Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε" και όλα αυτά τα τραγούδια, τα έκανα πρόβα εγώ και πήρα τα κομμάτια και τα πήγα στον Μάτσα και μου είπε "δεν τον θέλω αυτόν στην εταιρεία" , και του είπα Μάκη έχει ταλέντο. Γράφει πολύ καλά τραγούδια. Εγώ ήμουντα τότε στην Odeon, και δεν μπορούσα να τον πάρω στην Odeon, κα πήγε στη Phillips με την Δούκισσα και είπανε τα τραγούδια", είπε μεταξύ άλλων η Καίτη Γκρέυ για τον Τόλη Βοσκόπουλο στην κάμερα της εκπομπής.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ