Galeries Lafayette: Το ωραιότερο κατάστημα στον κόσμο ανάρτησε μια γιγάντια κόκκινη καρδιά - Με «Α» όπως amour - έρωτας… (φωτό & βίντεο)

Μετά τον Πύργο του Άϊφελ είναι το μέρος που δέχεται τους περισσότερους επισκέπτες στο Παρίσι

Μια γιγάντια καρδιά με ένα «Α» από το amour, τον έρωτα, έχει τοποθετηθεί μέσα στο Galeries Lafayette, ένα από τα πιο όμορφα και εμβληματικά πολυκαταστήματα του Παρισιού.

Για να γιορτάσει την πρωτεύουσα των εραστών, η αγαπημένη μάρκα των Παρισιάνων, η AMI μεταφέρεται στο Galeries Lafayette Paris Haussmann. Για την περίσταση, μια τεράστια κρεμαστή καρδιά βρίσκεται κάτω από τον τρούλο του πολυκαταστήματος εκεί όπου τα χριστούγεννα μπαίνει το στολισμένο δέντρο.

Ιδρύθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα και κάθε χρόνο, εκατομμύρια καταναλωτές επισκέπτονται το κεντρικό κατάστημα στη λεωφόρο Haussmann, στο 9 διαμέρισμα του Παρισιού.

Είναι ενδεικτικό ότι μετά τον Πύργο του Άϊφελ το Galeries Lafayette είναι το μέρος που δέχεται τους περισσότερους επισκέπτες στο Παρίσι και αποτελεί ταυτόχρονα ένα «ναό» της μόδας με 12 εκατομμύρια πελάτες το χρόνο ή 700.000 την ημέρα! Ένα σύμβολο πολυτέλειας, υψηλής αισθητικής και παγκόσμιας φήμης.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ