Σωτήρης Κοντιζάς: Έρχεται το Sweet Nolan - Το ζαχαροπλαστείο του MasterChef, θα είναι ραντισμένο με χρυσόσκονη

Έρχεται σε λίγο καιρό το Sweet Nolan...

O Σωτήρης Κοντιζάς έστειλε ένα «γράμμα» μέσω της Wolt με κάποιες σκέψεις του για τις αλλαγές που έφερε στη καθημερινότητα μας σχετικά με το φαγητό η επέλαση της πανδημίας, ενώ προανήγγειλε και τον ερχομό του ζαχαροπλαστείου που θα ανοίξει προσεχώς κοντά στο Nolan.

 

 

Για το ξεχωριστό ζαχαροπλαστείο που θα ανοίξει σε απόσταση αναπνοής από το Nolan και θα είναι ραντισμένο με τη χρυσόσκονη αυτού του γευστικού σύμπαντος που το λένε Nolanverse, σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό. Το πλήρωμα του χρόνου φαίνεται πως ήρθε κι έτσι το Sweet Nolan θα κάνει οσονούπω τη πρεμιέρα του αρχικά μέσω της Wolt ενώ έπεται συνέχεια και δια ζώσης.

Αυτό είναι το πασπαλισμένο με ζάχαρη spoiler που έδωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς στο τέλος της διαδικτυακής επιστολής την οποία έστειλε σε όσους είναι εγγεγραμμένοι στη πλατφόρμα αναφέρει το fnl-guide.com. Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό. «Σήμερα, αν έχουμε να κρατήσουμε κάτι καλό από τις σερί καραντίνες που ζήσαμε αυτόν τον ενάμιση χρόνο είναι η εξοικείωσή μας με το να έρχονται πράγματα σπίτι μας.

 

 

 

 

Να νιώθουμε εμπιστοσύνη να τα παραγγείλουμε, να έχουμε επαρκείς επιλογές και τελικώς και το επιθυμητό αποτέλεσμα.»… «Το αποτέλεσμα ήταν να αποκτήσουμε όλων των ειδών τις επιλογές για φαγητό στο σπίτι -όχι μόνο πίτσες, μακαρονάδες και σουβλάκια.» 

 

 

Μεταξύ άλλων μάλιστα υπογραμμίζει το γεγονός ότι το κοινό αντάμειψε και με το παραπάνω κάποια νέα delivery project που γεννήθηκαν μέσα στη καραντίνα όπως το Kobra Coffee & Tost, το Sushi Lunchi και το δικό τους παιδί, το P.S Luncheon, τονίζοντας ταυτόχρονα το γεγονός ότι δεν ήταν λύσεις έκτακτης ανάγκης αλλά συνεχή πεδία πειραματισμού και εξέλιξης. 

Τον πιστεύω. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ