Τόλης Βοσκόπουλος: Τι δώρο έκανε o ''Πρίγκιπας'' στην αγαπημένη του κόρη Μαρία μετά τον θάνατό του - Ο κουμπάρος του Αργύρης Παπαργυρόπουλος απαντά (βίντεο)

Mια ζωή γεμάτη τραγούδια και ανεπανάληπτες στιγμές... 

Θλίψη στο Πανελλήνιο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού πενταγράμμου «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς στα 81 του και φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές πλημμύρισαν τα social media με συγκινητικά αντίο.

 

 

Ο κουμπάρος και φίλος του Τόλη Βοσκόπουλου, επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό το οποίο όμως «κρύβει» ένα δώρο για την κόρη του, Μαρία.

 

Πριν από κάποια χρόνια, ένας άγνωστος καλλιτέχνης έφτιαξε ένα σκίτσο του Τόλη Βοσκόπουλου. Ένα απλό σκίτσο με μολύβι, το οποίο ο ίδιος ο μεγάλος ερμηνευτής έλεγε ότι αποτυπώνει «τον αληθινό Βοσκόπουλο. Χωρίς μακιγιάζ, χωρίς φώτα. Αυτός είναι ο Βοσκόπουλος, αυτές οι πέντε γραμμές».

 

 

 

 

«Ήρθε ένας καλλιτέχνης και του έκανε με ένα μολύβι ένα πορτραίτο. Το έβαλε σε κορνίζα και μου είπε: “ρε κουμπαράκι, αυτό θέλω να το δώσω σε σένα. Να το φυλάξεις. Αυτός είναι ο Βοσκόπουλος. Δεν είναι ο Βοσκόπουλος ο μακιγιαρισμένος με τα φώτα. Αυτές οι πέντε γραμμές είμαι. Θέλω να το φυλάξεις και σκέφτομαι όταν πάω να δω την κόρη του να της το δώσω» ανέφερε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ