Όταν η Μαρία Βοσκοπούλου μίλησε για τον Τόλη: «Δεν μπορείς παρά να γίνεις ηθοποιός παιδί μου»… μια μοναδική συνέντευξη (βίντεο)

Όσα είχε πει για τον αγαπημένο της πατέρα και τα πρώτα της βήματα στην υποκρτική

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη η κόρη του «άρχοντα του ελληνικού τραγουδιού» Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία είχε αναφερθεί μεταξύ άλλων στον αγαπημένο της πατέρα και στο τι της είπε όταν του αποκάλυψε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

Ειδικότερα τον Σεπτέμβριο του 2020 η Μαρία Βοσκοπούλου με αφορμή την συμμετοχή της στην σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Φλερτ» για το πως είναι να είναι παιδί του Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vradini.gr (@vradini.gr)


«Στην τηλεόραση είναι η πρώτη μου δουλειά. Είχα μια μικρή συμμετοχή σε μια ξένη ταινία πριν από δύο χρόνια. Δεν έχει παιχτεί στην Ελλάδα, γι’αυτό και δεν είναι γνωστή. Τα γυρίσματα της σειράς  έχουν ξεκινήσει από τον Ιούλιο. Υποδύομαι την Παγιέτ: μια κοπέλα 18 ετών. Είναι guest ρόλος. Αρχικά για ένα επεισόδιο. (…)

Οταν συζητούσα με τον πατέρα μου στην Γ’ Λυκείου τι θα κάνω στη ζωή μου, μου είχε πει «Δεν μπορείς να κάνεις καμία άλλη δουλειά εσύ παιδί μου. Θα κάνεις αυτό» είχε πει μεταξύ άλλων η όμορφη Μαρία που έχει ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, ενώ παράλληλα σπουδάζει Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις παρακολουθώντας επίσης  μαθήματα ορθοφωνίας.

«Οι γονείς μου είναι αυτοί που είναι. Βρίσκω λάθος να μην κάνω όσα θέλω και ονειρεύομαι εξαιτίας του επιθέτου μου. Όταν γνωρίζει κάποιος εμένα, γνωρίζει τη Μαρία ως αυτόνομη προσωπικότητα.

Είναι πολύ όμορφο να βλέπω την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του πατέρα μου όταν κάνει ένα live. Είναι συγκινητικό όταν βρισκόμαστε έξω και τον πλησιάζουν προκειμένου να του εκφράσουν τον θαυμασμό τους. Είναι πολύ εύκολο όταν είσαι προβεβλημένος όλοι να έχουν να πουν κάτι για σένα. Να έχουν δηλαδή άποψη, ακόμα κι αν δεν σε γνωρίζουν, για το πώς είναι η ζωή σου.  Πρόκειται για μία παρεμβατική συνθήκη, η οποία δεν μου αρέσει» είχε πει ακόμα η Μαρία Βοσκοπούλου σε συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό Hello πριν λίγο καιρό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ