Τόλης Βοσκόπουλος: Ο πολυαγαπημένος του κουμπάρος Τέρενς Κουίκ σε ένα συγκινητικό αντίο - Η συνέντευξη - σταθμός με την Άντζελα Γκερέκου (βίντεο)

Ο γάμος είχε γίνει στην Κέρκυρα... 

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Twitter αποχαιρέτησε ο Τέρενς Κουίκ, τον κουμπάρο του, Τόλη Βοσκόπουλο.

Ο δημοσιογράφος ήταν ο ένας εκ των δύο κουμπάρων στο γάμο του Τόλη Βοσκόπουλου με την Άντζελα Γκερέκου το 1996.

Ο κουμπάρος του Τόλη Βοσκόπουλου, 25 χρόνια μετά από τον γάμο που έμεινε στην ιστορία, αποχαιρέτησε τον ''ππρίγκιπα'' του ελληνικού τραγουδιού. 

"Καλό παράδεισο καλέ μου φίλε.Μας αφήνεις με τις πιό όμορφες αναμνήσεις.(Ο πρώτος σου δίσκος).Και τώρα πήρες (μάνα μου μανίτσα μου) τη βαλίτσα σου &μας τη κοπάνησες. Καλό ταξίδι πρίγκιπα.Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην Άντζελα,τη Μαρία &σε όλη την οικογένεια”, έγραψε ο Τέρενς Κουίκ.

Να σημειώσουμε ο δημοσιογράφος έκανε μια συνέντευξη σταθμό με τον Τόλη και την Άντζελα το 1996. 

Ένα χρόνο μετά από τον περιπετειώδη χωρισμό του από την πρώην γυναίκα του, το καλοκαίρι του 1996, o «Κουρσάρος της Νύχτας» μιλούσε με την σύζυγό του η οποία του κράτησε συντροφιά για 25 ολόκληρα χρόνια. 

Το μυστικό της μεγάλης επιστροφής του Πρίγκιπα στο θρόνο του ελληνικού πενταγράμμου έχει φυσικά τη σφραγίδα της «γαλανομάτας μάγισσας» Άντζελας Γκερεκου που θα αργότερα θα τον παντρευόταν και θα του χάριζε τη λατρεμένη του κόρη Μαρία.

Τολης και Τέρενς Κουικ λοιπόν, φίλοι από το παρελθόν, έσμιξαν σε μια εξομολογητική συνέντευξη- προάγγελο του γάμου του πρώτου με κουμπάρο το γνωστό δημοσιογράφο και μετέπειτα πολιτικό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ