Ο Pierce Brosnan αγαπάει & αποκαλύπτει το ζωγραφικό του ταλέντο - για την γυναίκα του να δείτε πως στενάζει … (φωτό)

Ξεκίνησε να ζωγραφίζει μια «σκοτεινή νύχτα του 1987»

Γοητευτικός, με καλλιτεχνική φύση και τεράστια αγάπη για την σύζυγό του Keely Shaye Smith... Ο Pierce Brosnan τα έχει όλα!

Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον James Bond και έκανε τις γυναίκες να παραμιλούν έχει μεγάλο ταλέντο στην ζωγραφική και έχει μάλιστα δημιουργήσει στο σπίτι του το δικό του στούντιο.

Τώρα σε ποστ του στο Instagram δημοσίευσε ορισμένες φωτογραφίες με τους πίνακές του γράφοντας παράλληλα λίγα λόγια για το πώς ξεκίνησαν όλα αλλά και «στάζοντας μέλι» για την γυναίκα της ζωής του.

«Αναρωτιέμαι κατά καιρούς για το αν θα δείξω την δουλειά μου που εξασκώ σιγά σιγά, από μια σκοτεινή νύχτα του 1987 που άρχισα να ζωγραφίζω. Ωστόσο όπως λέει και η αγαπημένη μου γυναίκα Kelly “θα ζωγραφίσεις μόνο τόσα πολλά στην ζωή σου” στο τέλος του έτους λοιπόν θα κάνω την πρώτη μου καλλιτεχνική έκθεση στο Λος Άντζελες… αν όχι τώρα πότε; ώρα να τους αφήσουμε».

Στις εικόνες βλέπουμε διάφορους από τους μοντέρνους πίνακές του αλλά και έναν που μοιάζει να είναι η αυτοπροσωπογραφία του. Τα έντονα χρώματα, οι κυματιστές γραμμές και η σουραλιστική αίσθηση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά τους.

Ο  Brosnan αγαπά τόσο την ζωγραφική, με την οποία ασχολείται εντατικά τα τελευταία χρόνια, που στο Instagram του μαζί με τις άλλες ιδιότητές του (ηθοποιός και παραγωγός) έχει και προσθέσει και αυτή του ζωγράφου.

Οι πίνακες ζωγραφικής του Pierce Brosnan

Φωτογραφίες: Instagrampiercebrosnanofficial

Όσο για το πόσο αγαπάει την γυναίκα του αυτό είναι ένα άλλο θέμα, αφού οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 2001 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Τον 20χρονο Paris και τον 24χρονο Dylan. Να σημειωθεί ότι ο Pierce έχει ακόμα δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο [Cassandra Harris (m. 1980–1991)]. Τον 48χρονο Christopher και τον 37χρονο Sean. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει και μια κόρη την Charlotte η οποία δυστυχώς έφυγε από την ζωή το 2013.

 

Τόσο ο Pierce όσο και η Kelly μιλούν ανοιχτά για την αγάπη τους δημοσιεύοντας στα social media κοινές τους φωτογραφίες. «Καλή Ημέρα του Πατέρα σε αυτόν που αγαπώ» θα γράψει μεταξύ άλλων για τον καλό της η σκηνοθέτης, παραγωγός και δημοσιογράφος.

 

Ενώ στα γενέθλιά του το ποστ της τον ευχαριστεί που μοιράζεται την ζωή του μαζί της. Και εκείνος βέβαια την λατρεύει αποκαλώντας της στις αναρτήσεις του «γλυκιά μου» και «αγαπημένη μου».

 

«Χρόνια πολλά γλυκιά μου Kelly, Δόξα τω θεό για την αγγελική καρδιά σου» θα γράψει με αφορμή τα δικά της γενέθλια.

Όσο για την επέτειο του γάμου τους το μήνυμα του έγραφε «καλή μας επέτειο αγάπη μου Kelly, καστανομάτικο κορίτσι μου αν μείνω πίσω περιμένέ με, όπως πάντα».

«Σαν να ήταν χθες, τα χρόνια πετούν αγάπη μου τόσα όνειρα μαζί σου. Και προχωράμε αγάπη μου» θα γράψει στις 15 Απριλίου, επίσης για την επέτειό τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ