Η Βίκυ Καγιά & ο έρωτας της ζωής της: «Ζαχαροπλάστης ήταν ο μπαμπάς σου;»… ο Mr Fresh κρατάει ζωντανή την φλόγα για το κορίτσι του (φωτό)

Είχε κάνει πρόταση γάμου - έκπληξη στην γυναίκα της ζωής του στο Παρίσι!

Επτά χρόνια γάμου συμπλήρωσαν χθες, 18 Ιουλίου, η Βίκυ Καγιά και ο αγαπημένος της σύζυγος, Ηλίας Κρασσάς, οι οποίοι είχαν παντρευτεί στο Παρίσι το 2014, σε μία πολύ ρομαντική τελετή, την οποία διοργάνωσε ο γαμπρός χωρίς να το γνωρίζει ούτε καν η... ίδια η νύφη. 

Για την ακρίβεια ο Mr Fresh, ιδιοκτήτης των γνωστών ζαχαροπλαστείων, έκανε πρόταση γάμου -έκπληξη στην γυναίκα της ζωής του στο Παρίσι και είχε ετοιμάσει τα πάντα ακόμα και το νυφικό που θα φορούσετο μοντέλο και παρουσιάστρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

Επρόκειτο για ένα βραδινό ιβουάρ φόρεμα Lanvin, το οποίο συνδύασε με μαύρη ζώνη και τα αγαπημένα της ψηλοτάκουνα πέδιλα με κορδόνια, όπως έχει η ίδια παραδεχθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της, ενώ ο σικ γάμος τους ήταν μια υπέροχη στιγμή και για τους δύο!

Πλέον, η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς έχουν δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια με τα δύο τους παιδιά, Μπιάνκα και Κάρολο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

«18-7-2014??πάντα και για πάντα» έγραψε τώρα στο ποστ της η Βίκυ Καγιά δημοσιεύοντας παράλληλα στιγιότυπα από τα τρυφερά φιλιά τους. Άλλωστε εκείνη και ο σύζυγός της είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz με την παρουσίαστρια του Shopping Star να λέει παλιότερα σε συνέντευξή της στο 7 μέρες Tv», ότι αγαπάει σε εκείνον ότι:

«Το κοφτερό του μυαλό και τη γενναιοδωρία του. Είναι ένας πολύ γεμάτος και γενναιόδωρος άνθρωπος και είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί έχουμε δημιουργήσει μια αγαπημένη οικογένεια».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ