Η πρώην βασιλική οικογένεια της Ελλάδας στην Ακρόπολη: Ο διάδοχος Παύλος με την Μαρί Σαντάλ & τα 5 παιδιά τους ποζάρουν σαν διαφήμιση του ΕΟΤ για luxury τουρισμό (φωτό)

Όμορφες οικογενειακές στιγμές στο κέντρο της Αθήνας!

Στην Ελλάδα  βρίσκεται ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Παύλος και η οικογένειά του, που φωτογραφήθηκαν στην Ακρόπολη και πόζαραν μπροστά από τον Παρθενώνα. Σαν διαφήμιση του ΕΟΤ για luxury τουρισμό!

Ειδικότερα η Μαρί Σαντάλ αλλά και η Μαρία Ολυμπία έχουν ήδη αναρτήσει στιγμιότυπα στα social media από την επίσκεψή τους στον Παρθενώνα και την βόλτα που έκαναν στην Πλάκα και το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Η τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας έρχεται στην χώρα κάθε καλοκαίρι καθώς πέρα από την αγάπη που τρέφουν για την «πατρίδα» τους διατηρούν και σπίτι στο Πόρτο Χέλι.

Σημειώνεται ότι ο πρίγκιπας Παύλος, πρώην διάδοχος της Ελλάδας, έχει αποκτήσει με την tycoon σύζυγό του πέντε παιδιά: Την Μαρία Ολυμπία, τον Αχιλλέα - Ανδρέα, τον Κωνσταντίνο - Αλέξιο, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη.

Στην μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε λοιπόν η Μαρί Σαντάλ βλέπουμε την οικογένεια Γλύξμπουργκ στην Ακρόπολη, ενώ σε άλλη τον γιο του Κωνσταντίνου να ποζάρει μαζί με την μεγάλη του κόρη.

 

Η Μαρία Ολυμπία από πλευράς δημοσίευσε επίσης μια σειρά από στιγμιότυπα σε ένα από τα οποία την είδαμε μαζί με τον αγαπημένο της Πέρεγκριν Πίρσον, γόνο της γνωστής οικογένειας που από τον 19ο αιώνα έχει ιδρύσει τη βρετανική πολυεθνική εταιρεία εκδόσεων και εκπαίδευσης Pearson plc.

Ακόμα ανάρτησε και τα ελληνικά φαγητά που απόλαυσαν με την οικογένειά της αλλά και στιγμιότυπα από την βόλτα τους.

Φωτογραφίες: Instagram/olympiaofgreece

«Είμαι κάτι ανάμεσα. Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να κάνω ό, τι μου αρέσει, απλά τριγυρνώντας", δηλαδή μπορεί να περνάει απαρατήρητη και χωρίς σωματοφύλακα. Και συνεχίζει: Μπορώ να φοράω ό, τι θέλω, μπορώ να φοράω μίνι φούστες. Πρέπει να συμπεριφέρεσαι διαφορετικά αν είσαι μέρος της δημόσιας ζωής» είχε πει η πρωτότοκη κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ σε συνέντευξή της τον περασμένο Ιούνιο στην Telegraph που την χαρακτήρισε «μία πριγκίπισσα χωρίς βασίλειο».

 

 

Όσο για τον πρίγκιπα Κάρολο που είναι ο νονός της είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «είναι πολύ καλός άνθρωπος, έχει κάνει πάρα πολλά για το περιβάλλον και έχει τόσες υπέροχες ιστορίες».

Υπενθυμίζεται ότι ο παππούς της Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία έχουν αποκτήσει επίσης πέντε παιδιά: Την Αλεξία, τον Παύλο, τον Νικόλαο, την Θεοδώρα και τον Φίλιππο.

Πατέρας της Άννας Μαρίας ήταν ο Φρειδερίκος Θ΄ της Δανίας, ενώ ο Κωνσταντίνος είναι αδερφός της πρώην βασίλισσας της Ισπανίας Σοφίας και της πριγκίπισσας Ειρήνης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ