Πυρ & μανία η Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Δεν θα ξανακάνω συναυλία όσο ο πατέρας μου ελέγχει τι φοράω - τι λέω - ή τι σκέφτομαι - Ο μπαμπάς διαχειρίζεται τα 60 εκ. της (φώτο)

H οργισμένη ανάρτηση 

Το δικαστικό θρίλερ ανάμεσα στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τον πατέρα της συνεχίζεται. Η διάσημη τραγουδίστρια προσπαθεί να απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της , ο οποίος έχει τον έλεγχο της καριέρας και της περιουσίας της από το 2008.

Σε μία μακροσκελή και οργισμένη ανάρτηση στο Instagram η Μπρίτνεϊ δηλώνει απερίφραστα ότι δεν πρόκειται να ξανακάνει συναυλία όσο ο πατέρας της έχει την κηδεμονία της.

« Για όλους εσάς που ασκείτε κριτική στα μουσικά μου βίντεο: Κοιτάξτε: Δεν θα ξανακάνω συναυλία όσο ο πατέρας μου διαχειρίζεται το τι φοράω, τι λέω, τι κάνω ή τι σκέφτομαι...Το έκανα τα τελευταία 13 χρόνια! Προτιμώ να μοιράζομαι βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού μου, παρά από μία σκηνή στο Λας Βέγκας όπου οι άνθρωποι βρίσκονταν τόσο μακριά που δεν μπορούσαν ούτε το χέρι μου να αγγίξουν και κατέληξα να είμαι σε επαφή με... ζιζάνια...."

Και όχι δεν θα ξαναφορέσω ποτέ βαρύ μακιγιάζ για να κάνω ατελείωτες πρόβες σε μία σκηνή και να καταλήξω να μην  μπορώ να ελέγξω ούτε τη συμφωνία για τα remix μου. 

Οπότε παραιτούμαι!!!! Δεν μου άρεσε που η αδερφή μου εμφανίστηκε σε μια παράσταση σε βραβεία και ερμήνευσε τα ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ σε remix !!!!! Το λεγόμενο σύστημα στήριξής μου με πλήγωσε βαθιά !!!!

Αυτή η κηδεμονία σκότωσε τα όνειρά μου ... οπότε το μόνο που έχω είναι η ελπίδα και η ελπίδα είναι το μόνο πράγμα σε αυτόν τον κόσμο που είναι πολύ δύσκολο να τη σκοτώσουν.

Όμως εξακολουθούν να προσπαθούν» 

Δεν μου άρεσε ο τρόπος με τον οποίο τα ντοκιμαντέρ φέρνουν ταπεινωτικές στιγμές από το παρελθόν ... Είμαι πέρα ​​από όλα αυτά και είμαι εδώ και πολύ καιρό !!!! Και για τις γυναίκες που λένε ότι είναι περίεργο με τον τρόπο που έχω ακόμα ελπίδα για παραμύθια ... πηγαίνετε να...γ...  !!!!! Όπως είπα ... η ελπίδα είναι ό, τι έχω τώρα ... είστε τυχεροί που  τα δημοσιεύω όλα αυτά .. αν δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, να μην με ακολουθείτε. !!!

Οι άνθρωποι προσπαθοίυν να σκοτώσουν την ελπίδα γιατί αυτή είναι το πιο πολύτιμο και εύθραστο πράγμα που υπάρχει στη γη. Θα πάω να διαβάσω ένα παραμύθι της μαμάς τώρα. Αν δεν θέλετε να δείτε τον πισινό μου να χορεύει στο σαλόνι μου, αν αυτό δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπα σας, να πάτε να διαβάσετε ένα βιβλίο" , έγραψε η Μπρίτνεϊ στην τελευταία ανάρτηση της στο Ιnstagram

Νέα δικαστική μάχη για την κηδεμονία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Μετά την τελευταία συγκλονιστική κατάθεση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε δικαστήριο στο Λος Αντζελες. ο πατέρας της ζήτησε από δικαστήριο να κάνει έρευνα επί των ισχυρισμών της για κατάχρηση της κηδεμονίας.

Η δικαστής Μπρέντα Πένι ενέκρινε την παραίτηση του δικηγόρου που την εκπροσωπούσε από το 2008, Σάμιουελ Ίνγκαμ και της εταιρείας διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Bessemer Trust Company και αποφάσισε ότι η τραγουδίστρια μπορεί να επιλέξει τον δικηγόρο της για πρώτη φορά στην υπόθεσή της.

«Είμαι εδώ για να απαλλαγώ από την κηδεμονία του μπαμπά μου τον οποίο κατηγορώ για κατάχρηση του ρόλου του», δήλωσε η τραγουδίστρια μέσω τηλεφώνου με δεκάδες δημοσιογράφους και θαυμαστές να παρευρίσκονται στην νέα ακροαματική διαδικασία, «Πάντα φοβόμουν τον μπαμπά μου» είπε.

Ο πρώην εισαγγελέας του έθνους, Μάθιου Ρόσενγκαρντ εκπροσώπησε την Μπρίτνεϊ στη συνέχιση του αγώνα της για την ελευθερία. 

«Κυρία, αυτό δεν είναι κακοποίηση, είναι απλώς μία γαμ.... σκληρότητα», είπε δακρυσμένη η Σπίαρς.

«Συγγνώμη για τη γλώσσα μου, αλλά είναι η αλήθεια.» Πρόσθεσε, «προσπαθούσαν πάντα να με κάνουν να νιώθω σαν να είμαι τρελή κάτι που δεν είμαι».

Επανέλαβε ότι αναγκάστηκε να πάρει φάρμακα παρά τη θέλησή της, λέγοντας: «Νομίζω ότι προσπαθούσαν να με σκοτώσουν.»

Η "πριγκίπισσα της ποπ" ανέφερε ότι πρώτη της προτεραιότητα είναι να απομακρύνει τον πατέρα της και να παραμείνει η Τζόντι Μοντγκόμερι ως κηδεμόνας της. Είπε:

«Ο μπαμπάς μου πρέπει να απομακρυνθεί σήμερα και θα είμαι ευχαριστημένη με την Τζόντι να με βοηθάει... ».

Ο νέος της δικηγόρος, ζήτησε από τον πατέρα της Τζέιμι Σπίαρς να παραιτηθεί λέγοντας:

«Υπάρχει ένα ερώτημα, γιατί ο κ. Σπίαρς δεν απομακρύνεται; Σήμερα. Πιστεύει κανείς ότι είναι προς το συμφέρον της κας Σπίαρς; » 

Είπε ότι θα υποβάλει αίτηση για την απομάκρυνσή του: «Εάν αγαπά την κόρη του, πρέπει να παραιτηθεί ώστε εκείνη να προχωρήσει μπροστά».

Ο Τζέιμι Σπίαρς ανέλαβε «κηδεμόνας» της ενήλικης κόρης του το 2008, αφού η ζωή της βγήκε εκτός ελέγχου και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

 

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν έχει δώσει καμία συναυλία από τον Οκτώβριο του 2018 και πέρσι εισήχθη και πάλι, για μικρό χρονικό διάστημα, σε ψυχιατρείο.

Στα δικαστικά έγγραφα αναφέρεται ότι «είναι δεδηλωμένη επιθυμία της να μην δώσει παραστάσεις αυτήν την περίοδο», αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι θαυμαστές της σταρ διαμαρτύρονται για τη μακρά επιτροπεία της και έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία μέσω των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας την «απελευθέρωσή» της.

Πιστεύουν ότι την κρατούν αιχμάλωτη και ότι η ίδια στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα, παρακαλώντας να την ελευθερώσουν, μέσα από τους λογαριασμούς της στα σόσιαλ μίντια - συνήθως ανεβάζει φωτογραφίες της ενώ χορεύει στο σπίτι της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ