Το διάσημο μανεκέν Ana Beatriz Barros στη Μύκονο γιορτάζει 5 χρόνια γάμου με τον καλλονό άντρα της Κarim - Εδώ έγινε ο χλιδάτος γάμος τους (φώτο)

"Θα σ' αγαπώ για πάντα"

Με πολλές φωτογραφίες , βίντεο και φυσικά πολύ τρυφερές αφιερώσεις γιορτάζει η Ana Beatriz Barros , την πέμπτη επέτειο των γάμων της με τον Ελληνο-Αιγύπτιο εκατομμυριούχο Καρίμ Ελ Σιάτι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ana Beatriz Barros El Chiaty ? (@anabeatrizbarrosofficial)

"Ήξερα ότι ήσουν "ο ένας" από την πρώτη στιγμή που έριξα τα μάτια μου πάνω σου. Θα σε αγαπώ για πάντα", γράφει στη λεζάντα του βίντεο από το πάρτι του γάμου που ανάρτησε στο Instagram.

Η  Ana Beatriz Barros είναι διάσημο μοντέλο.

Η πανέμορφη Βραζιλιάνα έγινε γνωστή για τις συχνές εμφανίσεις της στο περιοδικό Sports Illustrated Swimsuit Issue και από  την συνεργασία της με μεγάλες μόδοας,   όπως οι Intimissimi, Guess, bebe, Victoria's Secret, Chanel cosmetics και την εταιρεία μόδας της Τζένιφερ Λόπεζ.

Η Μπαρός παντρεύτηκε τον Ελληνο-Αιγύπτιο εκατομμυριούχο Καρίμ Ελ Σιάτι στην Μύκονο στις 8 Ιουλίου 2016.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν τα επίσης μοντέλα της Victoria's Secret, Αλεσσάντρα Αμπρόζιο και Αντριάνα Λίμα. Στις 3 Δεκεμβρίου 2017, η Μπαρός γέννησε τον πρώτο τους γιό, Καρίμ Χαμέντ Ελ Σιάτι και στις 20 Φεβρουαρίου 2020, γέννησε τον δεύτερο γιό τους, Αλεξάντερ Ομάρ Ελ Σιάτι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ