Φολέγανδρος: Δολοφονία ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς - Συνελήφθη κι ομολόγησε ο φίλος της (βίντεο)

"Ήταν η κακιά στιγμή" δήλωσε ο φίλος της 

Ενώ η Ελλάδα παρακολουθεί ακόμη συγκλονισμένη τις εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν από τον σύζυγο της, μία ακόμα γυναικοκτονία έρχεται στο φως της  δημοσιότητας.

Στα χέρια της αστυνομίας στη Φολέγανδρο βρίσκεται ο 30χρονος φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς  που βρέθηκε νεκρή σε θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς.

Ο άνδρας, που αναζητείτο από τις αρχές μετά τον θάνατο της νεαρής γυναίκας, εντοπίστηκε σώος στην ίδια περιοχή, σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Στο σημείο έσπευσαν λιμενικοί και αστυνομικοί, που τον οδήγησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ο 30χρονος, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, φέρεται να είναι ο βασικός ύποπτος, καθώς η αστυνομία κατέληξε στην εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.

Τα νέα ευρήματα αποδυναμώσαν την εκδοχή του ατυχήματος ή της αυτοκτονίας και ενισχύσαν το σενάριο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παραλία βρέθηκε σπασμένο το κολιέ που φορούσε η 26χρονη. Στα βράχια, επίσης, εντοπίστηκε το ένα σκουλαρίκι της αλλά και κηλίδες αίματος.

Η 26χρονη εντοπίστηκε νεκρή στη θάλασσα, ενώ ο 30χρονος έκανε μαζί της διακοπές.

H υπόθεση θρίλερ αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής γύρω στις 16:30, μετά την ανεύρεση στη θαλάσσια περιοχή Λυγαριά στη Φολέγανδρο, της σορού της 26χρονης γυναίκας. Η γυναίκα φορούσε  τα ρούχα της και κοντά της, μέσα στη θάλασσα βρέθηκε ένα μαύρο τσαντάκι, που όπως διαπίστωσαν αργότερα οι Λιμενικοί ανήκει στον 30χρονο σύντροφό της, καθώς μέσα σε αυτό βρέθηκε η ταυτότητά του.

Το ζευγάρι είχε πάει διακοπές στο νησί από την Πελοπόννησο και έκανε ελεύθερο κάμπινγκ. Το αυτοκίνητο του 30χρονου βρέθηκε κλειδωμένο στην ερημική περιοχή.
Για άγνωστο λόγο, είχε βγει από την  πορεία του και σταμάτησε σε ένα χαντάκι, σε ένα βραχώδες σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Λιμενικό, μάρτυρας ανέφερε  ότι νωρίς το βράδυ της Παρασκευής, είδε έναν άνδρα με μαγιό να περπατά κουτσαίνοντας στο δρόμο, στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η σορός της 26χρονης μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής στην Αθήνα για να γίνει η νεκροτομή που αναμένεται να φωτίσει τα αίτια θανάτου, αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Ομολόγησε ο 30χρονος τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Τα ξημερώματα της Κυριακής ομολόγησε ο 30χρονος ότι αυτός ήταν ο δράστης του εγκλήματος στη Φολέγανδρο, με θύμα την 26χρονη σύντροφό του.

Σύμφωνα με τπληροφορίες, το ζευγάρι τις τελευταίες ημέρες τσακώνονταν όλο και εντονότερα.

Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής ο 30χρονος έβγαλε εκτός δρόμου το ΙΧ που οδηγούσε και το έριξε σε βραχώδη πλαγιά.

Η νεαρή κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο, εκείνος την ακολούθησε, την έσπρωξε στα βράχια με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα, αναφέρει η ΕΡΤ.

Όπως είπε ο 30χρονος στην αστυνομία, πάνω στον καβγά του έβγαλε εκτός δρόμου το αυτοκίνητο και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά και συγκεκριμένα στα 30 μέτρα.

Η νεαρή κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο, εκείνος την ακολούθησε, την έσπρωξε στα βράχια με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα.

Στη συνέχεια βούτηξε και αυτός προκειμένου την βοηθήσει, ωστόσο μόλις κατάλαβε ότι δεν είχε τις αισθήσεις της, τράπηκε σε φυγή.

Σε βάρος σχηματίζεται δικογραφία του και εντός της ημέρας θα επιχειρηθεί να μεταφερθεί στην εισαγγελία Νάξου.

"Ήταν η κακιά στιγμή"

Το βράδυ του Σαββάτου εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 30χρονος φίλος της Γαρυφαλλιάς για τον οποίο αρχικά οι αρχές πίστευαν ότι είναι νεκρός.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε ύστερα από μαρυτρία κατοίκου της περιοχής που τον είδε στο βραχώδες σημείο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας.

Στο σημείο έσπευσαν οι αρχές του λιμενικού και της αστυνομίας. Ο 30χρονος όταν συνελήφθη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «παιδιά τι έκανα, ήταν η κακιά στιγμή».

Εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού. 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ