Η Sharon Stone δεν κρύβει τις ρυτίδες της αλλά ούτε τον 21χρονο γιο της - Η 63χρονη σταρ φόρεσε μια συγκλονιστική μωβ τουαλέτα (φωτό & βίντεο)

Και δεν ήταν το μόνο outfit της που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Η λάμψη συνεχίζεται στις Κάννες με την Sharon Stone να κάνει άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Αυτή τη φορά η 63χρονη πρωταγωνίστρια της ταινίας «Βασικό Ένστικτο» βρέθηκε στο Gala του amfAR, του φιλανθρωπικού οργανισμού για το AIDS που κάθε χρόνο πραγματοποιεί κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Καννών μια από τις πιο πετυχημένες εκδηλώσεις - που σχετίζονται με την φιλανθρωπία. Το Gala περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα επίσημο δείπνο για εκλεκτούς καλεσμένους, δημοπρασίες, παραστάσεις και μια επίδειξη μόδας.

Μετά λοιπόν την εκπληκτική εμφάνιση με την λουλουδένια  Dolce & Gabbana τουαλέτα της η ηθοποιός συγκέντρωσε ξανά όλα τα βλέμματα επάνω της. Αυτή τη φορά συνοδευόταν από τον 21χρονο γιο της Roan που περήφανος πόζαρε στο πλάι της διάσημης μαμάς του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by amfAR (@amfar)

Να σημειωθεί ότι η Sharon Stone εκτός από τον Roan (πατέρας του οποίου είναι ο πρώην άντρας της Phil Bronstein) έχει ακόμα δύο παιδιά, τον Laird Vonne (16 ετών) και τον Quinn Kelly (15 ετών) τα οποία υιοθέτησε μόνη της.

Η 63χρονη σταρ λοιπόν επέλεξε για την περίασταση ένα υπέροχο μωβ φόρεμα ενώ όπως θα διακρύνεται και από τις φωτογραφίες ήταν μια από τις πιο χαρούμενες παρουσίες στις φετινές Κάννες. Η τουαλέτα της ήταν από τον οίκο Dolce & Gabbana και έχουμε να σας πούμε ότι δεν ήταν το μόνο outfit στης στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lucio (@luciodirosa)

Η ηθοποιός φόρεσε επίσης μια καταπληκτική μαύρη τουαλέτα με πούλιες από τον οίκο Alberta Ferretti, ένα φόρεμα με λουλούδια που θύμιζε κιμονό αλλά και μια λαμπερή μάξι φούστα συνδυασμένη με λευκό πουκάμισο.

Με το λαμπερί χαμόγελό της η Sharon Stone ήταν σίγουρα μια από τις πιο καλοντυμένες celebrities και παρά τις ρυτίδες στο πρόσωπό της η χαρά και η φυσική ομορφιά της μας απέδειξαν ότι μπορεί να συναγωνιστεί εύκολα πολλές μικρότερές της.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ