24 χρόνια από τον θάνατο του Gianni Versace και η Naomi Campbell έντυσε την μπέμπα της με την μέδουσα - το σύμβολο του οίκου (φωτό & βίντεο)

Δημοσίευσε και ένα βίντεο με αποσπάσματα από τα catwalks του διάσημου σχεδιαστή 

Με αφορμή την επέτειο από την δολοφονία του Gianni Versace, που ήταν χθες 16 Ιουλίου η Naomi Campbell θέλησε να τιμήσει τον Ιταλό σχεδιαστή μόδας ντύνοντας την κορούλα της από πάνω ως κάτω με την μέδουσα - το σύμβολο του οίκου.

Ειδικότερα το supermodel μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία στα stories στο Instagram στην οποία βλέπουμε την μπέμπα της να φοράει ένα φορμάκι με πολύχρωμα λογότυπα του Versace. Φυσικά το διάσημο μοντέλο φρόντισε να μην φαίνεται η φατσούλα της μικρής.

«Σαγαπάω Gianni Versace» έγραψε πάνω στην εικόνα, ενώ σε δεύτερη ανάρτηση της δημοσίευσε ένα βίντεο με αποσπάσματα από τα catwalks του διάσημου σχεδιαστή στα οποία συμμετείχε.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 10 Magazine (@10magazine)

 

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο το topmodel είχε μοιραστεί μια φωτογραφία στα social media ανακοινώνοντας πως έγινε μητέρα, με την ίδια να γράφει  «ένα πανέμορφο μικρό κοριτσάκι με διάλεξε να γίνω η μητέρα του. Δεν μπορώ να περιγράψω τον δεσμό που μοιράζομαι μαζί σου».

Δείτε επίσης: 21 χρόνια σήμερα από τη δολοφονία του Gianni Versace: Το φτωχόπαιδο του Νότου - μαικήνας της μόδας - Ήθελε τις γυναίκες σέξι & χαρούμενες, όχι σικ & δυστυχισμένες- Τραγικό τέλος στη χλιδή μιας βίλας! (φωτο-βιντεο)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

 

Λίγο αφότου έκανε γνωστή την είδηση  κατά τη διάρκεια της εκπομπής της 'No Filter with Naomi' στο YouTube ανέφερε ότι αισθάνεται τιμή. Συγκεκριμένα, ενώ έπαιρνε συνέντευξη από τη σχεδιάστρια μόδας Diane von Furstenberg το διάσημο μοντέλο έγραψε στο live stream chat: “Γεια σας αγάπες μου, σας ευχαριστώ για τις ευχές για τα γενέθλια μου... και για το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, αυτό της μητρότητας. Αισθάνομαι τιμή και ταπεινότητα”.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ