Μιμή Ντενίση: Όλη η Μυτιλήνη ένα τεράστιο στούντιο & όλοι οι Μυτιληνιοί δίπλα μας - Σας ευχαριστώ'' (φωτό)

Τα γυρίσματα για την κινηματογραφική ταινία υψηλών προδιαγραφών συνεχίζονται και η αφίσα μολις κυκλοφόρησε!

Η Μιμή Ντενίση το φετινό καλοκαίρι βρίσκεται στη Μυτιλήνη όπου συνδυάζει δουλειά και διακοπές. Η δημοφιλής ηθοποιός όπως είναι γνωστό βρίσκεται στο νησί για τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας, «Σμύρνη μου αγαπημένη».

Στην ταινία συμμετέχουν σπουδαίοι Έλληνες και ξένοι ηθοποιοί. Ανάμεσά τους Κρατερός Κατσούλης, Λεωνίδας Κακούρης, ενώ ανακοινώθηκε και μια νέα προσθήκη, αυτή της Jane Lapotaire.

 

 

 

Η Μιμή Ντενίση έγραψε την Δευτέρα στο Instagram: «Από σήμερα κοντά μας και σπουδαια Αγγλίδα ηθοποιός Jane Lapotaire. Για όσους δεν την ξέρουν από τις μεγάλες ερμηνείες της στο Broadway. Όπως την Piaf για την οποία βραβεύτηκε με Tony σίγουρα την ξέρουν ως πριγκίπισσα Αλίκη της Ελλάδας από το περίφημο The Crown!! Μαγεμένη κ αυτή με την Μυτιλήνη. Από αύριο γυρίζουμε μαζί».

 

 

Η ίδια μάλιστα ανέβασε πολλές φωτογραφίες από τα γυρίσματαμα, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει και όλους, όσοι εργάζονται σκληρά για την ταινία αυτή. Περισσότερο μάλιστα τους Μυτιληναίους που βρίσκονται στο πλάι τους.

 

 

 

 

''Όλη η Μυτιλήνη ένα τεράστιο Στουντιο!! Κι όλοι οι Μυτιληνιοί πλάι μας!! Σας ευχαριστω όλους!! Ποσό με συγκινειτε!! Αυτή είναι η Ελλάδα που αγαπώ!!'', αναφέρει στην ανάρτησή της. 

Η ταινία υψηλών προδιαγραφών να είναι έτοιμη να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2021 από την Tanweer Productions. Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε και η teaser αφίσα της ταινίας. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ