Δέσποινα Βανδή: Όταν χιλιάδες ενθουσιασμένοι φαν της, την άκουσαν live στο ''Στα' δωσα όλα'' (βίντεο)

Η Δέσποινα Βανδή έχει μιλήσει για την ιστορία πίσω από τη δημιουργία μιας από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Σαν βόμβα έσκασε χθες 15/7 η είδηση πως η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά από 18 ολόκληρα χρόνια γάμου αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. 

 

Το ζευγάρι με μία λιτή ανακοίνωση, γνωστοποίησε πως προχωράει σε λύση του γάμου του. Η τραγουδίστρια και ο πρώην ποδοσφαιριστής έχουν μαζί δύο παιδιά, την 17χρονη Μελίνα και τον 13χρονο Γιώργο. 

 

 

 

 

Την είδηση γνωστοποίησε ο manager της Δέσποινας Βανδή, Γιώργος Αρσενάκος, μέσω ανακοίνωσης.

 

 

 

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

 

 

 

Η Δέσποινα Βανδή παντρεύτηκε τον Ντέμη Νικολαΐδη στις 17 Ιουνίου 2003, με τον οποίο απέκτησε την κόρη της στις 8 Φεβρουαρίου 2004 και τον γιο της τον 21 Αυγούστου 2007.

 

 

 

Ντέμης Νικολαΐδης για Δέσποινα Βανδή: «Παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια

Ο χωρισμός του ζευγαριού ήταν γεγονός εδώ και λίγους μήνες και, μάλιστα, η πρόσφατη επιτυχία της τραγουδίστριας, με τίτλο «Πέτρα» σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Γιώργου Θεοφάνους, έμελλε να τον «σφραγίσει». Οι δυο τους μιλούσαν σπάνια δημόσια για την προσωπική τους ζωή, ωστόσο πριν από πέντε χρόνια είχαν «συναντηθεί» στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στην εκπομπή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο Sport Fm.

 

 

Τότε η Δέσποινα Βανδή πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ «Mamma Mia» στο θέατρο Παλλάς, και ο Ντέμης Νικολαΐδης της έκανε on air παράπονα στον αέρα της εκπομπής «Ντεμοτεχνείο» για την έλλειψη χρόνου της. «Αφού δεν βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω… Παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια και φέτος την έχει δει κάθε μέρα στα θέατρα. Άστα θα τα πούμε εκτός αέρα» ακούγεται να λέει στο απόσπασμα ο Ντέμης Νικολαΐδης, με την Δέσποινα Βανδή να του απαντά κάπως αμήχανα «Ετοιμάζω τραπέζι, παρά το γεγονός ότι χάνομαι που λένε κάποιοι….».

Δέσποινα Βανδή: Το ''Στα' δωσα όλα'' & ο καβγάς που ενέπνευσε το τραγούδι

Η Δέσποινα Βανδή είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι ηχογράφησε μια από τις μεγάλες επιτυχίες της λίγο μετά από έναν καβγά που είχε με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

 

 

 

 

Αναφερόμενη στο τραγούδι «Στα ‘δωσα όλα», η Δέσποινα Βανδή είχε πει στον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Ήμουν το στούντιο, είχαμε μαλώσει στο τηλέφωνο με τον Ντέμη και μπήκα και το έγραψα. Το θυμάμαι.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που λέω το τραγούδι θυμάμαι αυτόν τον καβγά». 

 

 

Το τραγούδι αγαπήθηκε πολύ απ'τον κόσμο και σε κάθε συναυλία της, οι φανς τραγουδούσαν μαζί της με την ίδια να συγκινέιται πολλές φορές. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ