Υπόθεση σωματεμπορίας στην Ηλιούπολη: Ακόμα μία γυναίκα σπάει τη σιωπή της για τον αστυνομικό - Στον ανακριτή σήμερα & 3ος άντρας - Εξέδιδε & αυτός την 19χρονη (βίντεο)

Στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση 

Στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται η πρώτη κατάθεση γυναίκας –πλην της 19χρονης- σε βάρος του 39χρονου αστυνομικού από την Ηλιούπολη.

Πρόκειται για μία σοβαρή εξέλιξη που ήρθε στο φως από ρεπορτάζ που δημοσίευσε η ΕΡΤ.

Υπό άκρα μυστικότητα γυναίκα εμφανίστηκε στην Αστυνομία και κατέθεσε σε βάρος του 39χρονου αστυνομικού.

Πρόκειται για μία άγνωστη μέχρι τώρα περίπτωση που δεν σχετίζεται με τις γυναίκες που έχουν μιλήσει με τη συνήγορο της 19χρονης και φέρονται να έχουν στοιχεία σε βάρος του 39χρονου.

Η γυναίκα που εμφανίστηκε στην Αστυνομία κατέθεσε επίσημα ότι ο αστυνομικός την είχε προσεγγίσει και άρχισε να την πιέζει προκειμένου να αρχίσει να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Ο 39χρονος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, πολιορκούσε για καιρό τη γυναίκα, της υποσχόταν χρήματα και προσπαθούσε να τη δελεάσει προκειμένου να την εκμεταλλευτεί.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι δεν ενέδωσε στις πιέσεις και βρήκε τρόπο να ξεφύγει από τον 39χρονο.

Το αδίκημα που προκύπτει από την περίπτωσή αυτή σε βάρος του 39χρονου είναι -κατά πληροφορίες- η απόπειρα εμπορίας ανθρώπου.

Η κατάθεση χαρακτηρίζεται «δεμένη», με τις Αρχές να έχουν στην κατοχή τους ντοκουμέντα που στοιχειοθετούν όλα όσα περιέγραψε η γυναίκα, αναφέρει ο Αλέξανδρος Καλαφάτης στο ρεπορτάζ του για την ΕΡΤ 

Η κατάθεση θα υποβληθεί συμπληρωματικά από την Αστυνομία στη Δικαιοσύνη για να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την πολύκροτη υπόθεση.

Οι γυναίκες θύματα του αστυνομικού

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, μετά την 19χρονη  κατέθεσε στις αρχές και δεύτερη γυναίκα που κατήγγειλε βασανιστήρια και αιχμαλωσία όπως και η 19χρονη, ενώ η Αστυνομία ερευνά τις καταγγελίες για οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας.

Ταυτοποιήθηκε ήδη άτομο που προμήθευε ναρκωτικές ουσίες αλλά και διαχειριστής ιστοσελίδας ερωτικού περιεχομένου. Δύο ακόμη συνεργοί παραμένουν αταυτοποίητοι, καθώς η 19χρονη γνώριζε μόνο τα μικρά τους ονόματα.

Η 19χρονη κατήγγειλε πως ο ένστολος την είχε αιχμαλωτίσει στο διαμέρισμά του και την εξανάγκαζε να εκδίδεται σε σπίτι στην Ηλιούπολη ενώ ο πατέρας -σύμφωνα με τις καταγγελίες της νεαρής κοπέλας- τη βίαζε επί σειρά ετών όταν ήταν ανήλικη.

Η δικογραφία αποκαλύπτει ότι ο 39χρονος μεσολάβησε για να συμμετάσχει το θύμα σε ταινία ερωτικού περιεχομένου και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν ότι τα θύματα είναι περισσότερα.

«Τρεις κοπέλες τουλάχιστον έχουν έρθει σε εμένα και μου έχουν πει ότι έχουν υποστεί τα ίδια βασανιστήρια και την ίδια αιχμαλωσία με την 19χρονη εντολέα μου.

Η σύλληψη του αστυνομικού δημιουργεί ασφάλεια για να βγουν στην επιφάνεια και άλλα θύματα», τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη.

Πρώτο θύμα του αστυνομικού η πρώην σύζυγος του

Υπενθυμίζουμε ότι εχθές σε ανακοίνωση της , η δικηγόρος της πρώην συζύγου του 39χρονου αστυνομικού, Ελισσάβετ Τσέρτου, κατήγγειλε ότι το πρώτο θύμα του ήταν η πρώην σύζυγος του.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλει, η αστυνομικός εξανάγκασε την πρώην σύζυγο του με απειλές και με βία να του δώσει την επιμέλεια της κόρης τους.

Μάλιστα στην ανακοίνωση η πρώην σύζυγος του αστυνομικού εκφράζει το φόβο ότι η 9χρονη κόρη της, βρισκόταν στο ίδιο σπίτι - κολαστήριο, στο οποίο ο αστυνομικός κρατούσε την 19χρονη.

Ο 39χρονος αστυνομικός που κρίθηκε προφυλακιστέος, υποστήριξε ότι γνώριζε ότι η 19χρονη είχε πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της και γι’ αυτό ήθελε να την προστατεύσει.

«Και σαν αστυνομικός και σαν άνθρωπος όταν άκουσα αυτά από την 19χρονη ήθελα να τη βοηθήσω. Επικοινώνησα με την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων Αθηνών και μου είπαν ότι επειδή δεν είναι ανήλικη δε μπορούν αν την αναλάβουν και μου είπαν να απευθυνθώ στη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος», ανέφερε ο 39χρονος.

Στον ανακριτή σήμερα και τρίτος άντρας - Μέλος του κυκλώματος - Κατηγορείται ότι εξέδιδε την 19χρονη

Αντιμέτωπος με τον  ανακριτή ,με βαρύτατες κατηγορίες να τον αφορούν, μεταξύ άλλων σε διακίνηση ναρκωτικών και εμπορία ανθρώπων, αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο τρίτος κατηγορούμενος στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη.

Ήδη, για την ίδια υπόθεση έχουν προφυλακιστεί ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, ο οποίος φέρεται να την βίαζε από την ηλικία των 11 ετών και ένας αστυνομικός, που κατά τη δικογραφία την κακοποιούσε και την εξέδιδε.

Ο 32χρονος Ντ.Β, ο οποίος φέρεται αναμειγμένος στην υπόθεση σωματεμπορίας μαζί με τον 39χρονο αστυνομικό,  κατηγορείται ότι επίσης εξέδιδε την 19χρονη κοπέλα από την Ηλιούπολη.

Η 19χρονη κατήγγειλε ότι την εξέδιδε σε φίλους του από την ηλικία των 16 ετών.

Στην κατάθεση της η νεαρή κοπέλα έχει υποστηρίξει ότι την ίδια δουλειά που την έβαζε να κάνει ο αστυνομικός, την έκανε και ο Ντ.Β καθώς ήταν αυτός που της έκλεινε τα ραντεβού.

«Με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός» υποστήριξε η 19χρονη.

Οι αστυνομικοί ερευνούν την σύνδεση των δύο ανδρών με απώτερο σκοπό να εντοπίσουν εάν υπάρχει πίσω τους ευρύτερο κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ