Η πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας έκλεισε τα 44 - Το γιόρτασε ντυμένη στα λευκά "ασορτί" με τα παιδιά της - Οι φώτο από το οικογενειακό πάρτι (φώτο)

Στη γιορτή συμμετείχε όλη η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας 

H πριγκίπισσα Βικτώρια της Σουηδίας είχε γενέθλια.

Η κόρη του βασιλιά Κάρολου ΙΣΤ΄ Γουσταύου έκλεισε τα 44, την Τετάρτη και γιόρτασε τη μέρα με την οικογένεια της.

Στις οικογενειακές φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν η πριγκίπισσα Βικτώρια και τα παιδιά της Πριγκίπισσα Εστέλ και Πρίγκιπας Όσκαρ είναι ντυμένοι στα λευκά , ενώ ο σύζυγος της  πρίγκιπας Δανιήλ φοράει μπλε marine σακάκι, γαλάζιο πουκάμισο και μπλε παντελόνι.

Όπως τα περισσότερα χρόνια, η κληρονόμος του σουηδικού θρόνου γιόρτασε την ημέρα στο Solliden Palace στο νησί Öland.

Ωστόσο, οι δημόσιες εκδηλώσεις του Victoriadagen (Victoria Day στα Σουηδικά) ακυρώθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά λόγω της πανδημίας COVID-19.

Κανονικά,  κάθε τέτοια μέρα η πριγκίπισσα Βικτώρια και η οικογένειά της δέχονται ευχές από το πλήθος κόσμου που έρχεται στο Σόλντεν, για να τραγουδήσει  το  "Happy Birthday" και έπειτα ενώνονται με τον βασιλιά προσφέροντας στη Βικτώρια τέσσερις "hurras". Στη συνέχεια, η πριγκίπισσα Βικτώρια συναντά εκείνους που συγκεντρώνονται στο δρόμο, συλλέγοντας  κάρτες και λουλούδια, αναφέρει το People.

Οι φετινές εκδηλώσεις περιελάμβαναν μια υπαίθρια συναυλία την Τρίτη, στην οποία παρευρέθηκαν οι γονείς της Βικτώριας, Βασιλιάς Κάρολος Γουσταύος και η Βασίλισσα Σίλβια.

Ο μικρότερος αδελφός της Βικτώρια,  Πρίγκιπας Κάρολος Φίλιππος της Σουηδίας και η σύζυγός του Πριγκίπισσα Σοφία συμμετείχαν επίσης στις γιορτές - με τον 4χρονο γιο τους πρίγκιπα Ιουλιανό, σε ένα καροτσάκι!

Και την Τετάρτη, η πριγκίπισσα Μαντλέν παρευρέθηκε επίσης στους εορτασμούς γενεθλίων της αδερφής της με τον σύζυγό της Chris O'Neill.

Το ζευγάρι και τα τρία παιδιά τους επισκέφτηκαν τη Σουηδία, ύστερα από πολύ καιρό λόγω πανδημίας,  μετά τη μετεγκατάσταση τους στη Φλόριντα.

Η πρικγίπισσα Βικτώρια έδωσε το βραβείο "Victoria Award", στον skater Nils var der Poel . Eίναι ένα βραβείο που δίνεται κάθε χρόνο στα γενέθλια της για να τιμήσει το αθλητικό επίτευγμα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ