Θετικός στον Κορωνοϊό ο Γιάννης Μώραλης: "Ευτυχώς ο ιός με συνάντησε διπλά εμβολιασμένο - Το περνάω σαν κρύωμα"

Μήνυμα στους ανεμβολίαστους 

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε χθες Τετάρτη ο  Γιάννης Μώραλης.

 Ο δήμαρχος Πειραιά ανακοίνωσε την είδηση με ανάρτηση στο λογαριασμό του στο facebook, δίνοντας παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα στους ανεμβολίαστους πολίτες.

«Ευτυχώς που ο ιός με “συνάντησε” εχθές διπλά εμβολιασμένο. Λόγω του εμβολιασμού, τον οποίο έκανα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, μοιάζει σαν ένα μικρό κρύωμα με μοναδική συνέπεια κάποιες μέρες στην απομόνωση» ανέφερε ο δήμαρχος Πειραιά, προσθέτοντας: «Αν δεν είχα εμβολιαστεί κατά πάσα πιθανότητα τα πράγματα θα ήταν χειρότερα».

Όπως τόνισε ο κ. Μώραλης, ο σκοπός της δημοσιοποίησης της θετικότητάς του είναι ένας και μοναδικός: «Να πειστούν και οι λίγοι δύσπιστοι ότι το εμβόλιο είναι ο μοναδικός και σίγουρα ο ασφαλέστερος τρόπος να προστατέψουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας»

Ολόκληρη η ανάρτηση

"Ευτυχώς που ο ιός με “συνάντησε” εχθές διπλά εμβολιασμένο. Λόγω του εμβολιασμού, τον οποίο έκανα όσο πιο γρήγορα μπορούσα, μοιάζει σαν ένα μικρό κρύωμα με μοναδική συνέπεια κάποιες μέρες στην απομόνωση.

Αν δεν είχα εμβολιαστεί κατά πάσα πιθανότητα τα πράγματα θα ήταν χειρότερα. Άλλωστε ο σκοπός της δημοσιοποίησης της θετικότητας μου είναι ένας και μοναδικός.

Να πειστούν και οι λίγοι δύσπιστοι ότι το εμβόλιο είναι ο μοναδικός και σίγουρα ο ασφαλέστερος τρόπος να προστατέψουμε τους εαυτούς μας αλλά και τους γύρω μας."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ