Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Made in Greece η Ergon Mykonos: Η ελληνική μυθολογία & ιστορία γίνονται ρούχα, κοσμήματα, αξεσουάρ και είδη για το σπίτι

Με έμπνευση από την ελληνική μυθολογία και ιστορία.

Η «Ergon Mykonos» έχει δημιουργηθεί ως ένας τρόπος έκφρασης της δημιουργικότητας, της φαντασίας, του στυλ και του ελληνικού πνεύματος της Μαριέττας Καρπαθίου και της ομάδας της σε ένα εμπορικό σήμα που μεταμορφώνεται σε ένα μοναδικό προϊόν, ιδέα ή κομμάτι τέχνης.

Με ιδιαίτερη αισθητική, μοντέρνα και φιλική ατμόσφαιρα το concept store της Ergon στην Μύκονο μας προσκαλεί όλους να θαυμάσουμε από κοντά τις μοναδικές δημιουργίες που εμπνέονται από τηνελληνική μυθολογία και την ιστορία και γίνονται κομμάτι της καθημερινότητάς μας μέσα από μια μεγάλη γκάμα χειροποίητων αντικειμένων: ρούχα, κοσμήματα, παπούτσια, γυαλιά ηλίου, αναμνηστικά έως και είδη σπιτιού.

Η Ergon βασίζει τη φιλοσοφία της στην ένωση διάφορων εκφράσεων τέχνης: αρχιτεκτονική, product design, fashion design and installation design.

Η Μαριέττα Καρπαθίου κατάφερε να αξιοποιήσει την εμπειρία της στην αρχιτεκτονική και την καλλιτεχνική της φύση δημιουργώντας ένα εμπορικό σήμα που ενσαρκώνει το όραμα της καθημερινής τέχνης μαζί με τη διαχρονική εφευρετικότητα του ελληνικού πνεύματος.

Τα έργα της Ergon Mykonos αποτελούν δημιουργίες που εμπνέονται από γνώριμες εικόνες της ελληνικής μυθολογίας και παράδοσης, προσαρμοσμένες στη σύγχρονη αισθητική με pop διάθεση. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ