Πόσοι διάσημοι βρέθηκαν στο royal box στον τελικό του Euro; - David Beckham, Kate Middleton, Tom Cruise, Boris Johnson… (φωτό & βίντεο)

O David Beckham και ο Tom Cruise πανηγύρισαν με fist bump!

Αν αναρωτιέστε πόσοι ήταν οι διάσημοι που βρέθηκαν στο Royal box του τελικού του Euro 2020 έχουμε να σας πούμε ότι μοναχά σε ένα βίντεο μπορούμε να διακρίνουμε την Kate Middleton με τον πρίγκιπα William και τον γιο τους πρίγκιπα George, τον Tom Cruise αλλά και τον Boris Johnson.

Η Αγγλία βρέθηκε αντιμέτωπη με την Ιταλία - που στέφθηκε τελικά Πρωταθλήτρια Ευρώπης - και πλήθος διασήμων παρακολούθησαν τον αγώνα την Κυριακή που μας πέρασε.

Μάλιστα ένας από τους οπαδούς που βρέθηκαν στο ματς και ο οποίος καθόταν λίγο πιο πίσω από τους VIP στο royal box, δημοσίευσε και το σχετικό βίντεο στο οποίο φαίνονται οι Βρετανοί royals την ώρα που αποχωρούν.

 

 

 

 

Ο Tom Cruise διακρίνεται επίσης να κάνει στην άκρη για να περάσουν πρώτοι ενώ λίγο πιο πέρα είναι και ο Boris Johnson που ξεχωρίζει λόγω της κατάξανθης χαίτης του! Να σημειωθεί ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός ήταν μαζί με την σύζυγό του Carrie.

 

 

 

 

Μέσα από το συγκεκριμένο ποστ όμως μάθαμε ότι κάπου εκεί βρισκόταν και η Kate Moss η οποία συνοδευόταν από την κόρη της Lila, αλλά και ο παλαίμαχος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Luís Figo.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luís Figo (@luis__figo)

 

Φυσικά από το royal box δεν έλειπε ο David Beckham που πήγε στον αγώνα μαζί με τα παιδιά του Cruz και Harper. Μάλιστα εκείνος και ο Tom Cruise όταν σκόραρε ο Shaw ένωσαν τις γροθιές τους πανηγυρίζοντας για το γκολ.

Και είμαστε σίγουροι ότι εκτός από τους παραπάνω θα υπήρχαν πολλοί ακόμα διάσημοι που είδαν τον τελικό του Euro!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ