Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Made in Greece οι τσάντες FYLAKI: Το Ικαριώτικο φυλάκι αποκτά σύγχρονο design & καλύπτει τις ανάγκες στην πόλη & τις εκδρομές

Το όμορφο νησί της Ικαρίας κι ένα τοπικό προϊόν έδωσε την έμπνευση στην Ελένη Λογοθέτη να δημιουργήσει πάνω σε αυτό, δίνοντάς του μία σύγχρονη μορφή, τόσο σχεδιαστικά όσο και στην ουσία του.

Το φυλάκι στην Ικαρία είναι μία παραδοσιακή τσάντα που χρησιμοποιούσαν και χρησιμοποιούν οι ντόπιοι για να αποθηκεύουν τα απαραίτητα στις καθημερινές τους ανάγκες.

 

 

 

 

Η Ελένη Λογοθέτη

Η Ελένη διατήρησε τον σκοπό της χρήσης αυτού του προϊόντος, το άνετο design, τη μεγάλη χωρητικότητα, αλλά και την απλότητα και δημιούργησε το σύγχρονο FYLAKI,  που ήρθε για να καλύψει τις ανάγκες στην πόλη, όσο και στο νησί ή στις εκδρομές.

 

 

 

 

 

 

Το brand FYLAKI λοιπόν δημιουργήθηκε την άνοιξη του 2016. Mότο που διατηρείται μέχρι και σήμερα, “Keep space for simple things and feel free”. 

Η ιδέα προέκυψε στο νησί της Ικαρίας ένα ηλιόλουστο πρωί όταν ένας Ικαριώτης αγρότης πέρασε μπροστά από την Ελένη με την παραδοσιακή τσάντα της Ικαρίας. 

 

 

 

 

Οι τσάντες FYLAKI είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας 100% βαμβακερά καραβόπανα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και ιταλικά δέρματα. Όλες οι τσάντες και τα αξεσουάρ είναι χειροποίητα και η κύρια πηγή έμπνευσης είναι το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά με τα μοναδικά τοπία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ