Ξύρισε τα μαλλιά της η κόρη του Jude Law & το αποτέλεσμα είναι απλά ένα υπέροχο ξανθό πλατινέ κεφάλι με τέλεια χαρακτηριστικά (φωτό)

Είχε να πάρει την ομορφιά του μπαμπά!

Μια μεγάλη αλλαγή έκανε η κόρη του Jude Law η οποία ξύρισε το κεφάλι της, υποδεικνύοντάς μας ότι δεν μας δίνουν μόνο τα μακριά μαλλιά γοητεία.

Η 20χρονη Iris είχε μέχρι πρότινος καστανά μαλλιά ωστόσο πλέον τα έχει ξυρίσει και τα έχει βάψει πλατινέ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law ?? (@lirisaw)

Σίγουρα τα χαρακτηριστικά του προσώπου παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο όταν θέλουμε να κάνουμε μια τέτοια αλλαγή, αλλά φαίνεται πως η 20χρονη, που ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά και της μαμάς της στην υποκριτική, δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law ?? (@lirisaw)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Law ?? (@lirisaw)

Θα μου πείτε είχε να πάρει την ομορφιά του Jude Law, που ειδικά όταν ήταν νεότερος θα μπορούσε να γοητεύσει κάθε γυναίκα - όχι ότι τώρα δεν το κάνει!

Η νεαρή κόρη του λοιπόν εμφανίστηκε την Δευτέρα στο κόκκινο χαλί των Καννών με το νέο της look και έκλεψε τις εντυπώσεις. Μάλιστα φορούσε και μια από τις δημιουργίες του Dior που παρουσιάστηκαν κατά την διάρκεια της επίδειξης στο Καλλιμάρμαρο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

H ίδια μιλώντας στην Vogue αποκάλυψε ότι η αλλαγή έγινε για τις ανάγκες της νέας της ταινίας Pistol, που ακολουθεί την άνοδο της Punk σκηνής στη Βρετανία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rafflaw (@raff_law)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rafflaw (@raff_law)

Να σημειωθεί ότι η Iris Law είναι η κόρη του Jude με την ηθοποιό  Sadie Frost (1997–2003) ενώ ο ίδιος έχει ακόμα τρία παιδιά (Raff Law, Rudy Law, Ada Law, Sophia Law).

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ