Διακοπές στην Κεφαλονιά από 102 ευρώ: Το «πληθωρικό» νησί των Επτανήσων με τα γαλαζοπράσινα νερά μας περιμένει (φωτό)

Στα μέρη όπου γυρίστηκε «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι»

Μπορεί οι Κεφαλλονίτες να θεωρούνται λιγάκι «τρελοί» και να έχουν τη φήμη του… σφιχτοχέρη, αλλά μια επίσκεψη στην Κεφαλονιά θα σας πείσει για το αντίθετο.

Μιλάμε για ανθρώπους ανοιχτόκαρδους και δοτικούς που προσφέρουν υψηλής ποιότητας τουριστικές υπηρεσίες, τιμώντας τόσο τους Έλληνες όσο και τους ξένους επισκέπτες τους.

Βέβαια, τον Χειμώνα στα χωριά υπάρχει πράγματι μια ατμόσφαιρα που θυμίζει λίγο το… ανυπότακτο γαλατικό χωριό του Αστερίξ και του Οβελίξ. Και πάλι, όμως, οι ξένοι είναι καλοδεχούμενοι.  Αν εκτός από τα κόμικς αγαπάτε και τον κινηματογράφο, τα μέρη όπου γυρίστηκε «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι» σας περιμένουν.

Το Manessistravel.gr λοιπόν έχει να προτείνει πακέτα διακοπών για την Κεφαλονιά, ας τα δούμε αναλυτικά.

Καλοκαίρι στο APOLLONION RESORT & SPA 5* στην Κεφαλονιά με το Ι.Χ. σας από 112 ευρώ

Το APOLLONION RESORT & SPA αποτελεί «κόσμημα» για την Κεφαλονιά. Βρίσκεται στο Ληξούρι Παλικής, στην περιοχή Ξι, όπου και η πασίγνωστη και πανέμορφη ομώνυμη παραλία με τη χρυσή αμμουδιά της. Τα γαλαζοπράσινα νερά, η εκπληκτική φύση, σε συνδυασμό με την άρτια και λιτή αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου, δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ονειρεμένες και ήρεμες διακοπές.

Φωτογραφίες: manessistravel.gr/APOLLONION RESORT & SPA

2 μέρες στο APOLLONION RESORT & SPA  5* στην Κεφαλονιά με ημιδιατροφή καθημερινά και με το Ι.Χ. σας.

Περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο εδώ.

Κεφαλονιά με προαιρετική εκδρομή στην Ιθάκη από 275 ευρώ

Το πιο πληθωρικό νησί στα Επτάνησα είναι στην ουσία διπλό νησί! Έτσι τουλάχιστον λένε οι ίδιοι οι Κεφαλονίτες, που πειράζουν ασταμάτητα ο ένας τον άλλο: «πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς είναι το Αργοστόλι, πρωτεύουσα του Αργοστολίου είναι το Ληξούρι!» λένε, και δεν βγάζει κανείς άκρη! Το κελαρυστό χιούμορ τους ντύνει καταπληκτικά αυτό το νησί με τα άπειρα φυσικά θαύματα, όπως το λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης και τις Καταβόθρες, με τις...

5 μέρες με πούλμανΑργοστόλι - Δρογκαράτη - Σάμη - Μελισσάνη - Αγία Ευφημία - Φισκάρδο - Άγιος Γεώργιος - Μονή Αγίου Γερασίμου - Κουρκουμελάτα - Σκάλα - Λάσση.  Διαμονή στο APOLLON PALACE 3* στα Μεταξάτα με πρωινό. 

Περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο εδώ.

Καλοκαίρι στο IONIAN SEA 4* στην Κεφαλονιά με το Ι.Χ. σας από 102 ευρώ

Στην ήσυχη και καταπράσινη περιοχή της Κουνόπετρας, 7 χλμ από το γραφικό Ληξούρι, και 100 μέτρα από την όμορφη παραλία με την κόκκινη άμμο, στο νότιο άκρο του νησιού βρίσκεται το IONIAN SEA HOTEL. Χτισμένο σε ένα χώρο 20 στρεμμάτων, διαθέτει 2 πισίνες ενηλίκων και μια ειδική για παιδιά, υδάτινο πάρκο , pool bar, εστιατόριο, ελληνική ταβέρνα με παραδοσιακά φαγητά, παιδική χαρά, παιδότοπο, αθλητικές εγκαταστάσεις, mini marker, parking , κήπο. Σύγχρονο, καλόγουστο και με φιλικό περιβάλλον. Τα 87 δωμάτια του διαθέτουν όλα μπάνιο, αυτόνομο κλιματισμό, τηλέφωνο, ψυγείο, τηλεόραση, σεσουάρ, wifi, βεράντα. Επίσης υπάρχουν δωμάτια ειδικά διαμορφωμένα για οικογένειες.

Φωτογραφίες: Manessistravel.gr/IONIAN SEA HOTEL

2 μέρες στο IONIAN SEA 4* στην Κεφαλονιά με το Ι.Χ. σας και με παροχές ALL INCLUSIVE.

Περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο εδώ.

Καλοκαίρι στο ELECTRA KEFALONIA HOTEL & SPA 5* στην Κεφαλονιά με το Ι.Χ. σας

Ζήστε την ομορφιά της Κεφαλονιάς και του Ιονίου πελάγους σε ένα όμορφο ξενοδοχείο με θέα στη θάλασσα και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Σε ένα ξενοδοχείο, λίγα μόλις χιλιόμετρα μακριά από το αεροδρόμιο και λίγα μόλις λεπτά από το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα του νησιού. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας ανά όμορφο σπα ή μην χάσετε τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης προπονώντας στο γυμναστήριο ή κάνοντας ένα γύρο σε μία από τις πισίνες μας. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε την κουζίνα μας, η οποία επηρεάζεται από μεσογειακά, ελληνικά και τοπικά στοιχεία, καθώς επίσης και πλήρως αξιοποιώντας τοπικά συστατικά για να προσφέρετε μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

Φωτογραφίες: Manessistravel.gr/ELECTRA KEFALONIA HOTEL

Διαμονή στο ELECTRA KEFALONIA HOTEL & SPA 5* στην Κεφαλονιά με το Ι.Χ. σας και με πρωινό. 

Περισσότερες πληροφορίες για το πακέτο εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ