Η Heidi Klum όπως την γέννησε η μαμά της: Κάνει ηλιοθεραπεία εντελώς γυμνή και ο άντρας της Tom Kaulitz την τραβάει φωτογραφία

Φορά μόνο τα γυαλιά ηλίου της!

Μια άκρως αποκαλυπτική της φωτογραφία δημοσίευσε στο Instagram η Heidi Klum που έκανε γυμνή ηλιοθεραπεία στην αυλή του σπιτιού της.

Στην ασπρόμαυρη εικόνα που τράβηξε ο σύζυγός της Tom Kaulitz βλέπουμε το topmodel από την Γερμανία να φορά μόνο τα γυαλιά ηλίου της και να απολαμβάνει τον ήλιο στην θεώρατη ξαπλώστα - καναπέ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

«Today was a hot one» έγραψε στην ανάρτησή της η 48χρονη καλλονή που το 2018 ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον κατά 17 χρόνια νεότερο μουσικό των Tokio Hotel τον οποίο και παντρεύτηκε στα κρυφά το 2019. Μάλιστα το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει τον γάμο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για τουλάχιστον 5 μήνες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Ωστόσο τώρα πια η Heidi Klum μιλά ανοιχτά για αυτό και ανεβάζει συχνά στα social media «καυτά» στιγμιότυπα με τους δυο τους.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

 

Να σημειωθεί ότι πριν πέσει στην αγκαλιά του 31χρονου Tom η Heidi Klum ήταν παντρεμένη με τον  Ric Pipino και τον Seal με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά (τον Henry, 15, τον Johan, 14, και την Lou, 11) ενώ ο τελευταίος  υιοθέτησε και την μεγάλη κόρη της την Leni (17 ετών) βιολογικός πατέρας της οποίας είναι ο Ιταλός επιχειρηματίας  Flavio Briatore.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ