Ετοιμόγεννη η Έφη Αχτσιόγλου αλλά η κοιλίτσα μικρή & κομψή: Με φλοράλ φουστάνι ή με παντελόνι σε διαδήλωση (φωτό)

«Λίγες μέρες έμειναν!»

Λίγες ημέρες απέμειναν μόνο μέχρι να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο η Έφη Αχτσιόγλου, που βρέθηκε πρόσφατα στο φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και σε διαδήλωση.

Η πρώην υπουργός Εργασίας δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες τόσο από το Sputnik Fest 2021, όσο και από την διαδήλωση για τα εργασιακά.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της την βλέπουμε στο Θησείο, στον χώρο που έγινε το φεστιβάλ με ένα φλοράλ φόρεμα ενώ η ίδια γράφει στο ποστ της «Λίγες μέρες έμειναν! ?Βόλτα στο #sputnik_fest2021».

Πάντως παρόλο που είναι ετοιμόγεννη η βουλευτής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης παραμένει κομψή και η φουσκωμένη κοιλίτσα της δεν είναι όσο μεγάλη θα περίμενε κανείς για μια εγκυμονούσα στις μέρες της.

Instagram/effie.achtsioglou

Η όμορφη πολιτκός είχε συνδυάσει δε το φόρεμά της με χρυσά πέδιλα και σκουλαρίκια ενώ στην διαδήλωση είχε επιλέξει να φορέσει ένα παντελόνι με χακί μπλουζάκι από πάνω.

Instagram/effie.achtsioglou

Instagram/effie.achtsioglou

Εκείνη και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ είναι ζευγάρι υτα τελευταία περίπου τρία χρόνια και το μωράκι τους που θα έρθει σύντομα στον κόσμο θα είναι το πρώτο τους παιδί!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ