Ο κήπος των απολαύσεων - Η νέα συλλογή κοσμημάτων του Gucci: Ένα ουράνιο τόξο από διαμάντια, ζαφείρια & ρουμπίνια(φωτό)

Συνδυάζει την ιταλική δεξιοτεχνία με τη ρομαντική και ποιητική αφήγηση του οίκου

Hortus Deliciarum, στα λατινικά «ο κήπος των απολαύσεων» είναι το όνομα της νέας συλλογής κοσμημάτων του Gucci και του Alessandro Michele.

Η κολεξιόν περιλαμβάνει περισσότερα από 130 κομμάτια, σε μεγάλο βαθμό μοναδικά, και τα μοτίβα της περιστρέφονται γύρω από τέσσερις θεματικές.

Όπως διαβάζουμε στο site του οίκου «ο Hortus (η αλλιώς ο κήπος) του Gucci κατοικείται από μαγικά θηρία και ανθίζει με τοτεμικά σύμβολα της φύσης, αποστάζοντας την ποίηση του παρελθόντος με την ομορφιά του παρόντος».

Gucci

Η συλλογή High Jewelry συνδυάζει την ιταλική δεξιοτεχνία με τη ρομαντική και ποιητική αφήγηση του Gucci. Κάθε πολύτιμος λίθος έχει επιλεγεί επιμελώς για την ποιότητα και τη μοναδικότητά του, μιλώντας για την επίπονη προσοχή στη λεπτομέρεια για την οποία είναι γνωστές οι δημιουργίες του οίκου.

Gucci

Και ποιοι είναι αυτοί οι πολύτιμοι λίθοι; Η νέα συλλογή δεν «παίζει» μόνο με τους «τέσσερις μεγάλους» πολύτιμους λίθους (διαμάντι, ζαφείρι, σμαράγδι και ρουμπίνι) αλλά περιλαμβάνει ένα πλήρες ουράνιο τάξο από πολύτιμα πετράδια.

Gucci

Gucci

Opal από την Αυστραλία, Τουρμαλίνης από την Αφρική και την Βραζιλία κοσμούν περιδέραια, δαχτυλίδια και βραχιόλια που θα άρμοζαν σε μια βασίλισσα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ