Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πήραν βραβείο γιατί έχουν μόνο… δύο παιδιά - βοηθούν στην προστασία του περιβάλλοντος

Η φιλανθρωπική οργάνωση έκανε λόγο για μια «φωτεισμένη απόφαση»

Μια βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση που έχει σκοπό την μείωση του μεγέθους των οικογενειών με στόχο την διάσωση του περιβάλλοντος, αυτή την εβδομάδα έδωσε στον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ ένα βραβείο για την απόφασή τους να αποκτήσουν μόνο δύο παιδιά.

Ο 36χρονος εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ είχε πει το 2019 στην βρετανική Vogue ότι εκείνος και η 39χρονη σύζυγός του σκοπεύουν να κάνουν μάξιμουμ δύο παιδιά για να μειώσουν τον αντίκτυπό τους στο περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται ότι στις 6 Μαϊού εκείνης της χρονιάς έφεραν στον κόσμο τον Άρτσι ενώ η κόρη τους Λίλιμπετ - Νταϊάνα γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 2021.

Τώρα λοιπόν, σύμφωνα με το Sky news, το Population Matters θα απονείμει στο ζευγάρι το ποσό των 695 δολαρίων για τη «φωτισμένη απόφαση» τους να έχουν μια μικρή οικογένεια κάτι που τους καθιστά «πρότυπο για όλους».

Η φιλανθρωπική οργάνωση σε δήλωσή της ανέφερε ότι:

«Το να έχει κανείς μια μικρότερη οικογένεια μειώνει τον αντίκτυπό μας στη Γη και παρέχει καλύτερες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά μας, τα παιδιά τους και στις μελλοντικές γενιές ώστε να αναπτυχθούν σε έναν υγιή πλανήτη. Επαινούμε τον Δούκα και την Δούκισσα για την λήψη αυτής της φωτισμένης απόφασης και για την επιβεβαίωση ότι μια μικρότερη οικογένεια δεν παύει να είναι μια ευτυχισμένη οικογένεια».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ